Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Victoria Beckham / foto: Reuters

Victoria Beckham je kost a kůže

Čtyřiatřicetiletá hvězda večírků Victorie Beckham ukázala při otevírání nového obchodu Giorgio Armaniho svou twiggy figuru. Vystupují ji kosti, není na ni ani kilo navíc. Není už příliš vyhublá?

Taková postava však zatím v branži frčí. I proto Victoria podepsala několikamiliónový kontrakt právě s Armaniho módním královstvím na propagaci jeho kolekce spodního prádla. V současnosti vypadá přesně jako všechny ty vyzáblé holčičky na molech. Otázka, zda je to to pravé ořechové. Ale když to nevadí Davidovi, že…?

magazin.cz

magazin.cz

 

Chce se vyrovnat Armanimu

Byl to rozdíl vidět Victorii na reklamních snímcích Armaniho spodního prádla a pak při otevírání obchodu na newyorské Páté Avenue. Zatímco na zmiňovaných snímcích ukázala i nějaké ty křivky, tady je zcela postrádala.


V růžových asymetrických a krátkých šatičkách a na vysokých podpatcích zaujala maximálně vystouplými kostmi, uvedl jízlivě deník Daily Mail.

magazin.cz

 

Na otvíračce svého „zaměstnavatele“ se Victoria ukázala jen pár dnů poté, co předvedla novou kolekci své módní značky. Doplnila, že by se jednou chtěla vyrovnat Armanimu. „Armaniho obdivuji, mám k němu velký respekt, ale sním o tom, že jednou budu stejně dobrá,“ uvedla.

 
Jaká krize?

Armani při velkolepém rozjezdu nového obchodu nedbal na ekonomickou krizi a okořenil otvíračku velkolepou show za účasti řady celebrit, vedle Victorie nechyběli ani Alicia Keys, Leonardo DiCaprio, Ricky Martin, Liam Nelson a další. 74letý italský návrhář navíc daroval milión dolarů na charitu. Nejspíš to s krizí ve světě módy opravdu nebude tak žhavé…

 

Všechny však Armani uspokojit nemohl, a tak se musely celebrity do obchodu prodírat davem ochránců zvířat organizace PETA, kteří protestovali přímo před vchodem kvůli používání kožešin v Armaniho kolekcích.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 806