Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Katy Perry / foto: Reuters

Těmhle to na Grammy seklo!

Udílení hudebních cen Grammy je každoročně jednou z nejprestižnějších událostí ve světě šoubyznysu a ani letos tomu nebylo jinak.

Zvláště dámy se na akci připravují měsíce dopředu a každá z nich chce být nakonec zvolena nejlépe oblečenou VIP. Těmto šesti kráskám se podařilo zazářit. Která je podle vás nej?

Adele
Hodnocení: 95 %

Jednadvacetiletá britská soulová zpěvačka Adele dokázala, že jí ani pár kilogramů nadváhy nemůže zabránit v tom, aby vypadala šik. Skvěle střižené šaty z pevného nemačkavého materiálu byly jejím základem úspěchu. Samozřejmě pomohla i zeštíhlující černá a doplňky, zvláště vtipně sladěné přezky bot s broží na šatech.

magazin.cz

Carrie Underwood
Hodnocení: 100 %

Country hvězda Carrie vsadila na netradiční barvu svého modelu a zazářila. Nádherná hrášková barva spolu s maximálně slušivým střihem šatů z ní vykouzlil neodolatelnou krásku. No jo, komu se nelení, tomu se zelení…

magazin.cz


Katy Perry
Hodnocení: 90 %

Tato Američanka vystřelila nedávno na špici hudebního průmyslu jako raketa. Svůj podíl na tom jistě má hlavně její nezaměnitelný hlas, ale také svůdné křivky a líbivá tvářička. Růžová tmavovláskám sluší. Katy vypadá ve svých šatech jako bonbónek, ale vzhledem k jejímu mládí nejde o nic nevkusně přeslazeného. Paráda!

magazin.cz


Leona Lewis
Hodnocení: 95 %

Britská zpěvačka a skladatelka je ženou plných tvarů, která si je moc dobře vědoma toho, že ne každý dává přednost vyzáblinám. Starorůžové šaty poseté doslova záplavou blyštivých kamínků nepatří rozhodně k těm, které by měly cosi na postavě zamaskovat. Naopak nemilosrdně předvedou tělo v celé jeho kráse. A to se počítá!

magazin.cz


Sheryl Crow
Hodnocení: 90 %

Stálice na hudebním nebi se na Grammy předvedla v šatech s měňavým efektem. Spadlé ramínko i růžové psaníčko jsou povedené detaily. Střevíčky na vysokánské platformě jsou u drobných postav téměř povinností.

magazin.cz

Taylor Swift
Hodnocení: 100 %

Nová americká hvězdička country se držela co se barev týče při zemi a rozhodla se pro klasiku v podobě temně černé. Střih šatů inspirovaný antikou a účes, který k outfitu naprosto sedí, je hodný následování.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 396