Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Beyoncé / foto: Reuters

Plnější Beyoncé umí být sexy

Dalšími cenami, které byly nedávno předávány, byly Naacp Image Awards. Ani v tomto případě dámy nenechaly nic náhodě a vyrazily na akci v plné polní.

Beyoncé
Hodnocení: 90 %

Zajímalo by mě, jestli si někdy někdo všiml, jak silné nohy tahle čokoládová kráska má. Podle mého by soudná dívka jejich tvarů nevyrazila v tuzemsku v ničem obepnutém, natož v minisukni, mezi lidi…

Možná se pletu, ale je fascinující, jak zdravé sebevědomí dokáže dokonale odpoutat pozornost od nevzhlednější části těla. Bílá róba s výraznou aplikací na místech, kde centimetry klidně přidávat může, Beyoncé padne jako ulitá. Paráda!

magazin.cz


Halle Berry
Hodnocení: 85 %

Halle se nedávno trochu více najedla a média už začala spekulovat, že je opět těhotná. Podle mluvčího herečky to rozhodně není pravda. Antikou inspirovaná róba zdobená pruhem z broušených kamenů dala vyniknout sexy vnadám. Co se týče vlasů, možná by byl vhodnější vysoko vyčesaný drdol.

magazin.cz


Jennifer Hudson
Hodnocení: 95 %

V tomto případě měla Jennifer mnohem více štěstí při výběru róby, než tomu bylo na Grammy. Černé upnuté šaty nechaly vyniknout krásně tvarovaným kotníkům a ňadrům dmoucím. Skvělé jsou i střevíce a účes, které ladí s outfitem.

magazin.cz


Rosario Dawson
Hodnocení: 85 %

Tahle krasavice, známá například z filmu Alexandr Veliký nebo Sin City – město hříchu, vsadila na osvědčenou klasiku. Černé korzetové šaty v délce po kolena patří k nadčasové klasice – sluší totiž všem a nikdy nevyjdou z módy. Rosario si mohla odpustit černobílý náramek, který trochu kazí celkový dojem z outfitu.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 406