Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Jennifer Aniston / foto: Daily Mail

Tenhle účes stojí milión korun

Jennifer Aniston nikdy nepůsobila jako fiflena, ale utratit v přepočtu více než milión korun za účes, je pořádný výstřelek.

Během propagačního turné ke svému novému filmu Marley & Já utratila hollywoodská diva Jennifer Aniston za svůj perfektní účes 50 tisíc dolarů. Je to cena, kterou zaplatila za to, aby s ní její stylista Chris McMillan absolvoval turné k novému filmu, uvádí The Daily Mail.

Královna bulváru má ráda své uhlazené, medově hnědé vlasy na pěšinku. Tento účes u ní známe už léta. Zdálo by se, že za tu dobu by mohla být schopná vzít kartáč a účes si vytvořit sama, ale není tomu tak.

magazin.cz

Sází na jistotu
"Rozhodla se vsadit na jistotu a vzala si na cestu Chrise. Každé sezení s ním stojí Jenny 2000 dolarů. Přidejte první třídu v letadle z Los Angeles do Londýna a všechny výlohy za sedm dní pobytu v těch nejexkluzivnějších částech Londýna - a 50 000 dolarů za kadeřníka je na světě," uvedl nejmenovaný zdroj blízký seriálové a filmové hvězdě.

"Kdyby si Jenny zašla do nejlepšího kadeřnického salónu v Londýně, zaplatila by za kompletní proceduru maximálně 150 dolarů," tvrdí manažerka proslaveného řetězce salónů Supercuts Julianne Sims.

"V New Yorku by za barvení, přeliv, ostříhání, sušení a vytvoření účesu zaplatila maximálně 250 dolarů," vypočítává zase manažerka salónů JLD Valerie Ventalor. Jenže pro Aniston je osobní stylista prostě nutností. Ať to stojí, co to stojí.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 770