Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Nikol Štíbrová / foto: Korzo

Nova vs. Hollywood. Které jsou hezčí?

Většina cen za loňské výkony a počiny byla rozdána. Je zajímavé porovnat modely, které na gala večery oblékly tuzemské hvězdy a hvězdičky a zahraniční VIP. Světové star jsme už hodnotili, teď jsou na řadě tuzemské.

Lucie Benešová
Hodnocení: 65 %

Tahle ženská krev a mlíko by krásou jistě mohla konkurovat světovým hvězdám, bohužel co se oblékání týče, lehce za nimi pokulhává. Červená blondýnkám sluší, o tom není pochyb, ale Lucie model „zazdila“ nevhodnými lacinými doplňky a růžovou rtěnkou.

magazin.cz


Lucie Borhyová
Hodnocení: 75 %

Lucie si je vědoma toho, že černá barva nějaké to kilčo ubere a tak se do ní po porodu syna Lucase pravidelně obléká. Macaté ručky překryla elegantním plédem a nedostatky vyrovnala odzbrojujícím úsměvem. Paráda!

magazin.cz


Kateřina Brožová
Hodnocení: 50 %

Černé šaty této atraktivní krasavice jsou naprostou provinční nudou! Bohužel… Podobné oblékají pyšné maminky, které doprovázejí své dcery do tanečních. Celebrita na slavnostní akci by měla zazářit, ne nudit. Škoda…

magazin.cz


Michaela Dolinová
Hodnocení: 65 %

Subtilní Míša si šaty s výraznou aplikací může bez problémů dovolit a ještě jí to v nich docela sluší. Stříbrné šperky s modelem ladí, což se nedá říct o rudém psaníčku.

magazin.cz


Markéta Hrubešová
Hodnocení: 65 %

Velká večerní róba a sako? Nevím, nevím… Markéta mohla klidně zůstat něžnou kráskou a sako odložit, možná jí ale byla zima… Škoda, že tahle rusovláska nesáhla po jiné barvě a jako 99 % přítomných se oblékla do černé.

magazin.cz


Alice Jandová
Hodnocení: 70 %

Manželka Petra Jandy je v radostném očekávání a rozhodně jí to sluší. Šaty, které jsou ušité z tylu a lesklého saténu, působí trochu lacině. Netuším, co je ten hnědý kus látky, možná pléd, s ním sice ladí střevíčky a kabelka, ale výsledek nic moc…

magazin.cz


Ivana Jirešová a Viktor Dyk
Hodnocení: Ivana 80 %
                     Viktor 60 %

Manželé se pokusili sladit oblečením v šedých odstínech, což je vcelku milý nápad. Ivaně pochválím dramatické líčení hodné francouzských krásek a také ledabyle působící účes. Viktor měl obléci sako, na společenskou událost typu Anno je to nutností.

magazin.cz


Michaela Ochotská
Hodnocení: 40 %

Míša je krásná mladá žena, o tom se s nikým přít nebudu, ale proboha, kdo jí nakukal, že si má obléci právě TOHLE a na hlavě nechat udělat podivné ruličky?! Vždyť vypadá jako profesionální kojná křížená s naivní husičkou! Mrzí mě to, ale vím, že to Míša umí lépe, tak doufám, že příště bude mít šťastnější ruku při výběru modelu.

magazin.cz


Nikol Štíbrová
Hodnocení: 95 %

Chtěla jsem barvičky, tak je mám. Geometrické vzory jsou žhavým trendem, který se v hojném množství objevuje na přehlídkových molech. Nikol na svém outfitu vše dotáhla k dokonalosti – účes, šperky I psaníčko do ruky. Super!

magazin.cz


Veronika Nová
Hodnocení: 90 %

Tahle kočka se rozhodla černé šaty empírového střihu ozvláštnit bolérkem starorůžové barvy a dobře udělala, tato barva jí ladí s pletí. Chválím také dlouhé náušnice a absenci šperku v dekoltu, který by byl navíc.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 402