Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Lili

Odvážná Hanychová. Ukázala téměř vše

Na převážně pánském večírku Maxima se ukázala Agáta Hanychová v hodně odvážných šatech. Odhalená záda a vepředu toho taky moc zahaleno nebylo. Přitahovala tak pohledy všech přítomných. A nejen mužů...

Večírek časopisu Maxim byl plný poměrně nudných šampónků, vymydlených a vystylovaných natolik, že v lidech okolo vzbuzovali pocit, že používají málo vlasových přípravků. Během večera pak proběhla přehlídka zajímavého spodního prádla a volba místní miss, takže hezounci se tlačili tak, že tu trochu přítomných dam málem ušlapali.

magazin.cz

Když dorazila Agáta Hanychová, konečně se začalo něco dít. Odložila růžovou vestičku a ukázala nebývale odvážné šaty. Agáta chce vždycky překvapit a provokovat a tyhle šaty byly v tomhle ohledu opravdovou trefou do černého. Upoutala okamžitě. Byla extravagantní, jiná, odvážná a módní, žádná nuda.

magazin.cz

Šaty byly doplněny návleky, nikoliv na ruce, trůnily na nohách. Zatímco potkat něco takového v Praze vyžaduje hodně slídění, v jiných světových metropolích je to běžnější. Například v Londýně, kde to nosí pomalu kdekdo. Jediný rozdíl je v tom, že v Londýně se prodávají návleky na ruce i na nohy, ale u Agáty to spíše vypadalo, že ustřihla rourku na palec a dírou pak protáhla podpatek. Že by tak trochu "urob si sám"?

magazin.cz

Ale od nohou zpět k celému outfitu. A hlavně nahoru k ňadrům, která byla na volno a naprosto nepřehlédnutelná. Bylo zcela jasné, že v těchto šatech se nedá nic pořádně schovat, natož jakkoliv ukočírovat neposedná prsa.

Líbila se mi celková barevná kombinace šatů a střídání barev. Fialové lodičky, fialové legíny, růžové návleky a růžové šaty. Šaty byly zajímavé zepředu i zezadu. Vzadu byla volná záda a uprostřed motaný textil – zajímavý detail – vypadalo to efektně.

magazin.cz

magazin.cz

Vlasy a doplňky
Účes byl ok. Natupírované vlasy s širokou čelenkou vypadaly dobře. I když barva čelenky poněkud neladila s odstíny ostatních částí outfitu. Stejně jako zelené hodinky či náramek. Co bych ale hodně pochválila, to byl výběr kabelky od Louis Vuitton.

magazin.cz


Jistě, bylo to poutavé, ale celkově Agáta působí trochu moc lascivně. Přitom by stačil jen její pohled a upoutala by pozornost. Odhalovat půlku prsou snad není ani zapotřebí. Nemají snad muži rádi prostor pro vlastní fantazii? Co si o tom myslíte vy?

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 1 243