Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Miranda Kerr / foto: Shutterstock

Miranda Kerr: sexy milenka Orlando Blooma

Supermodelka Miranda Kerr je jednou ze žhavých dívek „stáje“ Victoria´s Secret. Zároveň jí patří srdce hezounka Orlanda Blooma.

Nyní šestadvacetiletá Australanka se narodila v Sydney, ale vyrůstala v menším průmyslovém městečku Gunnedah. Takže žádný velký svět, který by okolo ní vířil a lákal ji.

 
magazin.cz

Místo toho strávila Miranda dětství „závody na motorkách a jízdou na koních na babiččině farmě“. Podle svých slov jí na australském venkově vyhovovalo, že se nikdo nezajímá o to, „v čem zrovna vylezu ven, co si obleču, takže člověk mohl být sám sebou“.

 

Později se celá rodina přestěhovala do Brisbane, aby Miranda i její mladší bratr Matthew poznali také ruch města. A právě v ten okamžik jí zkřížila cestu paní móda. Do branže vstoupila Miranda v pouhých třinácti letech. Tehdy vyhrála každoroční modelingovou soutěž magazínu Dolly a týden před 14. narozeninami odletěla do Sydney nafotit svou první fotosérii.

magazin.cz

 

To vyvolalo v Austrálii poměrně velkou odezvu, diskutovalo se o tom, nakolik je morální přizvat do módního světa takto mladou dívku. Některá konzervativní média dokonce snímky s mladičkou Kerr označila za jakousi formu dětské pornografie.

magazin.cz

 

„Nechápu to. Byla jsem zcela oblečená, nesvlékala jsem se. Dělají z komára velblouda. Navíc Dolly není magazín pro staré chlapy, ale mladá děvčata,“ vztekala se tehdy v novinách Miranda Kerr.

 

Té navíc o něco později zemřel přítel, s nímž se znala ze střední školy. To vše v maturitním ročníku. Aby překonala traumata, začala pracovat naplno. Fotila jako o závod pro nejrůznější surfařské a velmi populární australské značky, v Austrálii i Asii byla hodně populární, což jí pomohlo k přesídlení do New Yorku v roce 2004.

magazin.cz

 

Také v New Yorku zářila její hvězda naplno. Účastnila se přehlídek, předváděla pro nejznámější značky, objevovala se na stránkách Elle, Vogue či Harper´s Bazar. V roce 2006 podepsala lukrativní kontrakt s Maybelline a o něco později se začala poprvé objevovat i v katalogu prestižní firmy Victoria´s Secret.

magazin.cz

 

Byla vůbec první Australankou v historii, která se „probila“ do ceněného týmu Andělů od Victoria´s Secret. Dostat se mezi tyto dívky je sen řady modelek, protože jde o první ligu v modelingu. Vždyť své místo tu mají Gisele Bündchen, Alessandra Ambrosio, Karolína Kurková, Heidi Klum či Adriana Lima.

magazin.cz

 

Není divu, že hvězda Mirandy Kerr začala poté prudce stoupat a stala se jednou z nejvýraznějších tváří. V letech 2006 až 2008 se objevovala na populárních televizních přehlídkách Victoria´s Secret, které se vysílají na čtyřech kontinentech. A letos to s jejím nasazením nebude jiné… Ostatně časopis Forbes jí zařadil na 10. místo nejlépe vydělávajících modelek.

 

Vedle modelingu si občas střihne i malou roličku, objevila se například v sitcomu How I Met Your Mother. Je praktikující buddhistkou, cvičí také jógu, je spirituálně zaměřená, často také medituje. Od konce roku 2007 randí s hercem Orlando Bloomem.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 661