Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Cindy Crawford / foto: Egotastic!

Cindy Crawford se šlehačkou?

Modelka Cindy Crawford zapózovala pro odvážnou sexy fotosérii, v níž své tělo zahalila jen do silné vrstvy pleťových krémů.

Supermodelka souhlasila s účinkováním v riskantní fotosérii v časopise Allure. Jak říká: „Myslím, že na 43 vypadám fakt skvěle.“ Že nejde jen o nějaké holedbání, ukazují její fotografie.

Celá série je součástí vydání časopisu, které je věnováno tématu „proti stárnutí“. Snaží se dát ženám různé tipy, které jim pomohou vypadat mladě. Podél fotografií jsou rady stále krásné Cindy, jak udržet dlouhé mládí.


magazin.cz


V jednom z nich se píše: „Takhle můžete vypadat ve 43. Péče Cindy o pleť zahrnuje denní nanášení krémů s antioxidanty, krém proti slunci, noční krém a krém na okolí očí. Také si nemůže vynachválit mikrodermabrazi. Nevynechává ani péči o ruce, kolena a hrudník.“

Sama modelka k tomu dodala: „V určitém směru vypadám teď lépe, než kdy před tím. Měla jsem třeba problémy s vřídky a větší póry. Ale díky pravidelné péči, mikrodermabrazi a možná i stárnutí je má pleť méně mastná a bez černých teček. I když je to možná mé poslední vítězství, než začnu scházet.“

magazin.cz
magazin.cz

„Myslím, že za hodně může sebevědomí. Také současné trendy v líčení se tolik liší od těch před dvaceti lety. Když mi bylo dvacet, musela jsem nosit tunu makeupu,“ vypočítává další důvody svého skvělého vzhledu.

„Je to také o tom, jak přemýšlíš o věku, o čísle. Když se děsíš toho čísla, nemůžeš se cítit dobře. Podívejte se na mě, je mi 43 a vypadám skvěle. I když jinak než ve 23,“ uzavřela své rady v boji proti stárnutí.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 195