Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Megan Fox / foto: Egotastic!

Sexy Megan Fox: stále žhaví muže

Sexy Megan Fox nenechává nic náhodě a tak jsou její modely šik při každé příležitosti.

Herečka s nejkrásnějším tělem, jak ji titulují zahraniční média, nedávno vyrazila na pravidelnou prohlídku ke svému zubaři. Na tom by jistě nebyla nic zvláštního, naopak je to chvályhodné, ale dvaadvacetiletá Megan Fox neponechala nic náhodě a i k doktorovi si vykračovala v pekelně sexy oblečku.

magazin.cz
magazin.cz

Na sobě měla krajkové punčochy, které si vzhledem ke svým dokonalým křivkám může bez obav dovolit, dlouhý svetr s kapsami (takový si pořiďte určitě také, jde o nejnovější hit a ví to i Megan a tak jich má ve svém šatníku hned několik), vysoké kozačky a sluneční brýle – pilotky. Na první pohled jde možná o trochu podivnou kombinaci, ale nádherné holce prostě sluší i ten pověstný pytel od brambor.

Megan se před časem rozešla s hercem Brianem Austinem Greenem, a tak jí od té doby slídí v patách nejen horda paparazzi, ale i banda chlapíků, kteří by mladou krásku rádi viděli ve své náruči. Fox se ale nechala slyšet, že i když ona byla tím, kdo rozchod iniciovala, přece jen ji zasáhl a potřebuje chvíli k tomu nabrat síly pro nový vztah.

„Mučit“ chlapíky ji ale zřejmě problém nedělá a tak se před pár dny objevila na veřejnosti v ještě odhalenějším modelu a sice v ultrakrátkých šortkách doplněných, jak jinak než dalším svetříkem v oblíbené šedé barvě. A opět se bylo na co dívat…

magazin.cz


magazin.cz

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 388