Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Kate Moss / foto: Topshop

Z modelky návrhářkou. Kolekce Kate Moss

Inspirujte se módou modelky kate Moss, její nová kolekce okouzlí i inspiruje.

I modelka musí myslet na zadní kolečka, přeci jen je to dočasné, i když výnosné zaměstnání. Některé se vrhnou na herectví či zpěv, jiné propůjčí svá jména kolekcím parfémů či řad kosmetiky. Z některých se stanou úspěšné podnikatelky.

Britská supermodelka Kate Moss, která v lednu oslavila pětatřicáté narozeniny, se vrhla na návrhování oděvů. Není v tom žádným nováčkem, už několik kolekcí pod značkou Topshop uvedla a nevede se jí zrovna špatně. Je vidět, že módu má v malíčku. Topshop právě otevírá obchod i v módním centru Spojených států – v New Yorku.

magazin.cz
magazin.cz

Kate právě představila kolekci pro jaro léto 2009, z níž vám přinášíme několik ukázek. Jak přiznala, nejčastěji nachází inspiraci v starých modelech nalezených po sekáčích. Ani tato kolekce není výjimkou. Dále je v modelech znát, že se vzhlédla hippie módě sedmdesátých let a osobnosti punkrockové zpěvačky Debbie Harry alias Blondie.

Najdete tu jak letní šatičky, tak i elegantní večerní modely, ale šaty převažují, jsou královnou její deváté kolekce.

magazin.cz
magazin.cz
magazin.cz
magazin.cz
magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 235