Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Iveta Bartošová / foto: Korzo

Módní patrola: šoky na Týtý

Sobotní předávání cen Týtý se neslo v tradičním duchu trapnosti, absolutního šoku z vítězství IvetyBartošové v kategorii zpěvačka a Karla Voříška coby moderátora a absolutního vítěze v počtu hlasů.

Iveta Bartošová
Hodnocení: 50 %

Tak to tu ještě nebylo! Iveta už zkusila být téměř vším a jak tak koukám, tak jako poslední triumf si schovávala roli sexy dračice. Nemůžu si ale pomoc, k ní mi tenhle styl nějak nesedí… I když samozřejmě proti gustu… Každopádně šperk na krku je úžasný, bohužel ale stylově neladí s pouťovými srdíčky na ruce. Chválím účes, který sluší.

magazin.cz


Lucie Borhyová
Hodnocení: 90 %

Lucčina prsa už sice nejsou tam, kde bývala, ale na druhou stranu si je chtivá gravitace ještě úplně nepodmanila, takže si moderátorka ještě stále může dovolit vyjít mezi lidi bez spodního prádla. Jasně růžová chladným blondýnkám padne, štrasové ozdoby kontrastují s Lucčinou opálenou pletí. Paráda!

magazin.cz


Kateřina Janečková
Hodnocení: 75 %

Že neuhádnete, o koho jde? Ano, správně - tahle krásná holka je ošklivka Katka ze stejnojmenného seriálu Prima TV. Na hereččině modelu je vše správně – šaty mají správnou délku, šperky jsou správně nakombinované, lak na nehtech rukou je správně světlejší než ten na nohách, účes také správně sluší… Akorát tomu všemu chybí to pověstné lusknutí prsty, ten pověstný říz. Škoda.

magazin.cz


Tereza Kostková
Hodnocení: 90 %

Tereza v obležení Lumíra Olšovského a jeho přítele doslova září. Její outfit inspirovaný nádherně ženskou módou třicátých let skvěle ladí k jejímu typu. Líbí se mi absolutní dotažení všech detailů včetně rudé rtěnky a velkých vln. Pánové vsadili na klasiku a jemný proužek na košili, jsou to zkrátka fešáci.

magazin.cz


Markéta Fialová a Karel Voříšek
Hodnocení: Markéta – 100 %
                      Karel – 95 %

Markéta má vínovou ráda a dobře dělá, dodává jí na dramatičnosti a rozhodně jí neubírá ani kousek z jejího sexappealu. Karel Voříšek zůstal věrný společnému ladění moderátorů hlavních večerních zpráv a i na předávání cen si vzal kravatu, která svými barvami sedí k Markétině róbě.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 233