Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Agáta Hanychová / foto: Korzo

Hanychová nebezpečně sexy. Pod šaty naostro

Mládí je samo o sobě krásné. Jak s tímto darem zachází celebrity? Umí své přednosti prodat, a nebo ze sebe dělají zbytečně starší?

Agáta Hanychová
Hodnocení: 90 %

Agátě bude už brzy čtyřiadvacet a v jejím případě se dá říct, že mladistvým elánem doslova září. S módou si ráda hraje a její doménou jsou nebezpečně sexy modely. A nemusí se vždy jednat o minišaty s výstřihem do pasu, ostatně tento model je toho důkazem.

Dlouhé šaty ze splývavého materiálu Agáta oblékla na holé tělo a pánové opět nevěděli, kam se zrakem. Diskutabilní je výběr střevíčků, k šatům by se hodily v jakékoliv barvě jen ne v bílé…

magazin.cz

Jana Kirschner
Hodnocení: 100 %

Tato devětadvacetiletá zpěvačka ráda experimentuje a jejím velkým vzorem je Londýn a hlavně specifická móda jeho obyvatel.

Jana se tím pádem občas stává terčem posměchu, ale na to jsme si už v naší malé zemičce zvykly – kdo nesplývá s davem, je rázem podezřelý. O něco lépe jsou na tom Slováci, kteří skutečně umí ocenit, když je někdo „jiný“ a neukazují si na něj nenápadně za jeho zády…

magazin.cz

Michaela Nosková
Hodnocení: 30 %

Ajajaj… Míša se tak strašně moc snaží, až je všechno úplně špatně a naprosto mimo. Temně fialová je v kurzu, ale zrzkám nesluší, k nim ladí spíše jemné lila tóny.

Dalším přešlapem šestadvacetileté zpěvačky je kombinace prodlouženého topu obepínajícího postavu a širokých kalhot. Tak se vám nadbytečná kila zamaskovat nepodaří a naopak budete vypadat jako kašpaři…

magazin.cz

Tereza Voříšková
Hodnocení: 60 %

Devatenáctiletá Tereza patří k nejmladším herečkám současnosti a nutno dodat, že tahle holka má zřejmě dobře našlápnutou kariéru. Co se módy týče, zatím se spíše hledá a tak sází na jistotu stejně jako většina jejích vrstevníků. Tedy na džíny zkombinované s nějakým bavlněným topem a teniskami. Ty Tereziny mají aspoň švih v podobě výrazné rudé barvy.

magazin.cz

Lucie Vondráčková
Hodnocení: 80 %

Lucii bude za rok třicet, což jí zřejmě žíly nijak netrhá. Vzhledem ke své subtilní a tancem vytrénované postavě si může dovolit obléci cokoliv, což taky se střídavými úspěchy a nezdary zkouší.

Vzor a barvy saténových šatů zpěvačce sluší, postrádám jen náušnice, které by jistě ničemu neuškodily.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 390