Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Dara Rolins / foto: Korzo

Blondýny, inspirujte se stylem Dary Rolins

Slovenská zpěvačka, která už léta kotví v Čechách, kde jí kariéra hezky vzkvétá, je už léta módní ikonou.

Podle jejích vlastních slov se módou vyloženě baví, ráda kombinuje různé styly a nebojí se experimentovat. Nemá ráda nudu a to platí nejen v oblékání, ale i v úpravě jejích blond vlasů. Vyberte z následujících jedenácti účesů ten, který Daře padne nejlíp.

Pokrývky hlavy zpěvačce s výraznýma očima seknou. Tuhle bekovku s růžovou aplikací sladila s barvou topu. Dara ráda kombinuje zdánlivě nesourodé prvky, vždy se ale drží pravidla, aby alespoň detaily měly jednotlivé kousky společné.

magazin.cz

Během těhotenství si nechala odstranit dlouhé napletené prameny a notně zkrátila ty vlastní. Švih jim pak dodávala alespoň sexy vlnkami.

magazin.cz

Pánské klobouky by měly být součástí šatníku každé parádnice. Dara je důkazem toho, že na ženskosti rozhodně neuberou a navíc se pod nimi může schovat neupravený účes.

magazin.cz

Vysoké výčesy zpěvačka nosí poměrně často. Sluší jejímu souměrnému obličeji, který navíc hezky protáhnou. Šmrnc celému vzhledu dodaly nalepené trsy dlouhých řas.

magazin.cz

Žehlička na vlasy je nepostradatelným pomocníkem. Dara to ví a jelikož jí sluší i rovné – vyžehlené vlasy, jejímu používání se nikterak nebrání.

magazin.cz

Pěšinka uprostřed je v podání hnědooké blondýny neskutečně sexy. Dara těží z toho, že má souměrný obličej a tudíž si může dovolit mít na hlavě téměř cokoliv.

magazin.cz

Experiment v podobě stažené ofinky se podle mého až tak nezdařil. Jednoduše to nevypadá nejlíp, zřejmě proto, že Dara není na podobné účesy ten správný romantický typ.

magazin.cz

Nekompromisně stažené vlasy do vysoko posazeného ohonu a dramatické líčení dělají ze zpěvačky přísnou majitelku sado-maso salónu.

magazin.cz

Tento účes trochu evokuje hippie styl. Vlasy vytočené ven jsou další ukázkou účesu, který lze vykouzlit z dlouhých vlasů.

magazin.cz

Výčes z vlnitých vlasů už nevypadá tak přísně a je to další varianta, jak přetrpět období dorůstání vlasů. Dara tak řešila období po narození dcery, kdy si nechala vlasy zničené od nastavování oživit polodlouhým sestřihem.

magazin.cz

Vzpomínka na minulost. Tato fotografie pochází z doby, kdy, jak zpěvačka sama říká, teprve ladila svůj současný styl. Nepřirozená barva vlasů a neslušivé stíny na očích jsou toho důkazem.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 262