Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock.com

Holky, zima je tady! Máte co na sebe?

Obchody se pomalu ale jistě začínají zaplňovat zimním zbožím a vzhledem k tomu, že si paní zima letos fakt pospíšila, je nejvyšší čas vyrazit na nákup pořádného kabátu. Poradíme vám, co poletí letos.

Krátké rukávy
Hitem číslo jedna budou letos zkrácené rukávy, a to buď v tříčtvrteční délce a nebo v délce k loktům. Tento na první pohled trochu nepraktický kousek šatníku je ve skutečnosti módním úlovkem non plus ultra.

Můžete si bez problémů pohrát s barvou oblečení, které pod něj vezmete, a pokaždé budete vypadat trochu jinak, což je výhoda proti tradičním kabátům. Ke kabátu se zkrácenými rukávy vypadají skvěle také dlouhé rukavice, kterých je k dispozici nepřeberné množství od kožených přes vlněné v různých barvách.

magazin.cz


Zvířecí vzory

Kožešinou divokých zvířat inspirované kabáty jsou opět tady. Letos letí hlavně divoké kočky a zvláště v kombinaci s měkkou umělou kožešinou s krátkým chlupem. Takový kožíšek vás zahřeje a ještě budete kočka. A divoká!

Pokud se vám nechce do extravagantních vzorů, nevadí, rozhodně ale neházejte umělou kožešinu do žita. Vypadá hodně dobře a sluší každé postavě.

magazin.cz

Krátký střih
Na podzim byly trendy krátké kožené bundičky. Krátká délka se přenesla i do zimních modelů. Kabáty by tedy letos neměly být delší než ke kolenům.

magazin.cz

magazin.cz

Prošívání
Prošívané kabáty a bundy vás zahřejí i letos. Co se barevnosti týče, vedou spíše tmavé barvy – černá, tmavě modrá a hnědá, a proti nim smetanová. Materiál by měl být trochu s leskem, ale opravdu jen trochu na „mokrý vzhled“ zapomeňte, ten se nosil naposledy v osmdesátých letech.

Prošívané bundičky budou letos samý bochánek i na rukávech. Takový model bude slušet hlavně štíhlým postavám.

magazin.cz

Vesty samý chlup
Dalším hitem chladných dnů budou vestičky, a ne ledajaké – bodují totiž ty kožešinové. Nejvíce je podle mého proslavila moderátorka Adéla Banášová, která v jednom z dílů Česko Slovenské SuperStar zářila v kožešinové vestě (mimochodem z H&M), kterou oblékla na holé tělo a k ní uzoučké kamaše. Zkuste to také!

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 179