Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: F&F

Nejnovější trendy: růžový korzet a leopardí kalhotky

Možná tušíte, jaký střih kalhot letí, které boty si musíte ještě pořídit, abyste byla in, nebo jaké barvy vám sluší. Víte ale také, co si vzít pod oblečení? Jaké prádlo právě letí?

To, že by mělo spodní prádlo především dobře sedět, je snad samozřejmost. Podprsenka by neměla nikde škrtit, prsa z ní nesmí po předklonu vypadávat, zadní část nesmí být výš než přední, ramínka by se měla nastavit tak, aby se nezařezávala do ramen. Kalhotky by vás také neměly nikde škrtit, mělo by vám být jednoduše pohodlné je nosit. Naprostou nutností je pak prádlo udržovat v čistotě a perfektním stavu.

Všechno je vidět
Horkým hitem jsou transparentní materiály, které letos letí víc než jindy. Značka F&F nabízí krásné transparentní body s podvazky, přes které můžete přehodit župánek ze stejného materiálu.


V New Yorkru seženete skvělé kalhotky s nohavičkami, které jsou - jak jinak - z jemného průsvitného materiálu. Neobyčejně sexy budete vypadat v noční košilce, ke které patří i krajková tanga.


Reserved vsadil na transparentnost hlavně u kalhotek.


Jemné pohlazení
Dalším trendem je hladký jemný satén. Tento luxusně působící materiál nabízí F&F v podobě sexy růžového korzetu či spodní soupravy, která je navíc zajímavá svým zvířecím potiskem. Ten hraje prim i u spodního prádla – na první pohled budete vypadat jako „všeho schopné sexy zvíře“.

Zvířecí vzory na spodním prádle najdete i v New Yorkru. Podprsenka se navíc zavazuje za krkem, takže se skvěle hodí pod topy s holými zády.

magazin.cz



V Reserved najdete kromě bohatě zdobeného prádla i saténové soupravy, které jsou bez jediného švu, tudíž se skvěle hodí pod upnuté oblečení, jež by nevypadalo dobře díky přiznané podprsence či kalhotkám.


Barvy
Co se barev týče, stále vede černá a červená, na paty jim ale šlape stříbrná či zlatá, fialová, růžová a jasně modrá.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 215