Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: shutterstock

Módní hity letošního jara, které musíte mít!

Připravili jsme pro vás další várku trendy hadříků, které jednoduše musíte mít! Respektive samozřejmě nemusíte, ale pokud chcete být na jaře in, měly byste se outfity celebrit inspirovat.

Stříbrná a bílá
Módní návrháři zřejmě nezažili zimu, které letos řádila v Čechách, a tak jim sníh přijde stále romantický a malebný. Proto asi sází i na jaře na chladnou barevnou kombinaci bílé a stříbrné. Například Jennifer Lopez se v asymetrických šatech v této barevné kombinaci ukázala na letošním předávání cen Grammy.

Pánské kalhoty
Zapomeňte na skinny džíny, na jaře vyražte v kalhotách svého milého. Ano, je to tak, letos poletí ležérnost a pánský styl. Navíc nohavice kalhot by neměly být moc dlouhé, maximálně v délce ke kotníkům. Obujte si k nim lodičky nebo polobotky v pánském stylu. Stejně to nedávno udělala Rachel Bilson nebo Jessica Alba.

Průstřihy
Pokud se na jaře konečně trochu oteplí, neváhejte ukázat i kousek holé kůže. Stačí vám k tomu sexy průstřihy na šatech. Takto vyzdobené modely nosí zpěvačka Fergie nebo reality hvězdička Kim Kardashian. Holky na sobě tvrdě makají a tak jim nevadí odhalit před světem pas a bříško bez jediného špíčku.

Kožešinová vesta
Pokud jste si na zimu pořídili kožešinovou vestičku, neschovávejte ji na dno šatníku, ale noste ji i na jaře. V teplejších dnech ji klidně kombinujte s koktejlkami. Netradiční kombinace nenechá nikoho na pochybách, že vy jednoduše víte, co se nosí.

Sedmdesátky opět tady
Tentokrát si módní tvůrci vyzobli z hitů sedmdesátých let minišaty s lehce nabíranými dlouhými rukávy. Známá hippies vyznavačka Nicole Richie si ke svému blyštivému zlatému modelu vzala černé neprůhledné punčochy a lodičky na vysokém podpatku.

Kanady
Jistě se u většiny z vás najdou v botníku martensky, gladiátorky či jiné boty inspirované vojenskými kanadami. Nezatracujte je, naopak vyčistěte, vyleštěte a nazujte na nohy. Pozor, módní vychytávkou letos je boty nezavazovat až nahoru, ale nechat ledabyle rozvázané.

A co ještě musíte mít?
K tomu, abyste obnovila šatník, stačí málo. Zajímavá barva, vzor či barevná kombinace. Zkuste třeba šedý satén, černou krajku, královskou či korálově modrou, ostružinovou, zvířecí vzory či černobílou kombinaci.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 39