Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Takko

Holky, zkuste růžovou, puntíky a třeba i roztomilou myš!

Móda pro náctileté bude na jaře a v létě hravá, plná růžových a fialových odstínů, nadýchaných rukávků, mašliček a hlavně vtipných potisků.

Barvy
Mladé dámy, vzhledem k vašemu nízkému věku máte jednu ohromnou výhodu – obléci si můžete téměř cokoliv a rozhodně vám nikdo nebude říkat, že to přeháníte, že už je to moc a že se to k vašemu věku nehodí.

Mluvím teď hlavně o barvách, které letos budou přímo mňam. Vsaďte tedy na růžovou a to hlavně na její sytý cyklámen odstín, hned v závěsu za ní bude fialová, jahodová, žlutá a samozřejmě černá a bílá a jejich kombinace.

magazin.cz
Růžová v kombinaci s černou krásně vynikne. Mikiny na zip s krátkým rukávem jsou hitem.

magazin.cz

Látková čelenka do vlasů se příjemně nosí hlavně v horkých dnech.

magazin.cz

 Cyklámen vypadá samozřejmě dobře i na doplňcích, ty mohou také tvořit nejvýraznější část outfitu, záleží na vkusu.

Proužky

Letos jednoznačně poletí proužky, a sice ty jemnější, které postavu nedeformují, naopak jí lichotí, nemusíte se tak obávat, že vám vodorovné pruhy zbytečně přidají nějaké to kilo navíc. Dalším hitem, co se vzorů týče, budou sladké puntíky ve stylu šedesátých let.

magazin.cz

Nesmrtelné Disneyovky jsou opět tady! Zkuste triko s roztomilou Minnie a samozřejmě s proužky.

magazin.cz

Kdo by neznal Hello Kitty!? Každá parádnice tak musí mít ve svém šatníku alespoň jeden kousek s touto roztomilou kočičkou.

magazin.cz

Puntíky jsou hravé a slušet budou určitě každé mladé dámě.

Střihy
I když módní tvůrci hrozili, že se opět vrátí móda odhalených pupíků, tak opak je zatím naštěstí pravdou. I když, co není, může být, přece jen k nám světové trendy vždy dorazí o nějaký ten pátek později.

Každopádně u nás stále letí spíše prodloužené délky, které lichotí každé postavě a dostatečně zakryjí to, co má zůstat zakryto. Záleží tedy jen na vás a vašem vkusu či odvaze, jestli se rozhodnete pro prodloužený top či budete chtít ukazovat hezké bříško v krátkém triku či tílku.

Rozhodně také nezatracujte řasení a zvláště v oblasti dekoltu, kde může nějaký ten chybějící centimetr přidat, anebo zkuste nabírané rukávy, které vypadají velmi roztomile.

magazin.cz

Opozitem k prodloužené délce topu jsou kraťoučké minišortky.

magazin.cz

Takovýto top noste s legínami či kalhotami hodně na tělo.

magazin.cz

 Na tomto topu se sešlo hned několik trendů – růžová barva, puntíky, vtipný obrázek a nabírané rukávky zakončené mašlí.

Obrázky a popisky

Máte dobrou náladu, anebo prostě jen chcete na své okolí působit pozitivně? Zkuste to říct trikem! Poslouží vám k tomu třeba potisk myšky Minnie, slavné Supermanovo esko či na první pohled jednoduchý, ale o to působivější obrázek kočky – Hello Kitty.

magazin.cz

Ve žlutém triku budete na ulici zářit doslova jako sluníčko.


magazin.cz

Se známým eskem na triku nikoho nenecháte na pochybách, že máte smysl pro humor.

magazin.cz

V jednoduchosti je krása – bílé triko a na něm růžovo-černý obrázek, to je to, co prostě musíte mít.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 130