Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Agáta Hanychová / foto: Korzo

Agáta Hanychová: Jsou to ještě vůbec šaty?

Také nosíte šaty jen v teplém počasí? A není to škoda? Celebrity se o šatičky neochudí ani v zimě. Mrkněte na následujících pět koček, třeba vás některá z nich inspiruje.

Agáta Hanychová
Hodnocení: 99 %

Agáta nebude nikdy a nikde za šedou myšku. A to platí dvojnásob o večírcích, kde je obklopena davem fotografů. Černé „ultraminišaty“ by si mohl leckdo splést s topem. Kraťounká délka tak dává vyniknout Agátině postavě.

Výstřih byl zrádný a každou chvíli hrozilo, že z něj ňadra vyklouznou. Stačilo by použít speciální oboustrannou lepící pásku a bylo by po problému. Neprůhledné punčochy a rudý lak na nehtech k modelu skvěle ladí.

magazin.cz

Aňa Geislerová
Hodnocení: 70 %

Aňa v poslední době vyráží ven jen v modelech, které sama navrhuje. Spolupracuje s jednou oděvní firmou a je tedy sama sobě chodící reklamou.

Šaty mají zajímavý potisk – šedá zrzkám vyloženě svědčí, bohužel jsou ale z příliš pevného materiálu, který trčí do stran a deformuje postavu. Plastové starorůžové hodinky nechápeme, s šaty nemají naprosto nic společného.

magazin.cz

Michaela Ochotská
Hodnocení: 30 %

Míša paří mezi ženy, které v mládí vypadají o patnáct let starší, s přibývajícím věkem se nemění a naopak ve stáří jsou stále kočky. Škoda jen, že se ve svém nízkém věku obléká jako stará mladá.

Nabírané cihlové šaty mají hned několik velkých chyb – nejhorší je, že jsou nejméně o číslo větší. Další chybou je, že poloprůsvitný splývavý materiál odhalil podprsenku a šílený střih zakryl téměř vše, co je na moderátorce krásné. Doplňky se bohužel řadí také k přešlapům, zvláště náramky a otevřené lodičky, lépe by vypadaly vysoké kozačky.

magazin.cz

Gábina Partyšová
Hodnocení: 80 %

Gábina na party oblékla kouzelný model, a to doslova. Černé boky opticky zužují pas, nařasení v oblasti prsou přidává rozměr, nařasení v oblasti boků hezky tvaruje. Černé punčochy a psaníčko jsou zvoleny dobře.

Postrádáme šperky, model není natolik zdobný, aby neunesl pár kamínků či perliček.

magazin.cz

Kateřina Sokolová
Hodnocení: 85 %

Kateřina razí heslo, že v jednoduchosti je krása. Úpletové šaty khaki barvy zkombinovala s tolik oblíbenými neprůhlednými černými punčochami. Luxusní kabelka a hodinky s velkým ciferníkem mají jedničku.

Malé minus získává za volbu rtěnky, její růžový tón neladí s šaty, lépe by vypadala rtěnka lehce do oranžova či do hněda.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 21