Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: ShutterStock.com

Na jaře to bude slušet štíhlým i silnějším!

Ano, je to tak! Móda je letos tak rozmanitá, že si v nových trendech najdou něco pro sebe štíhlé holky a i ty, kterým chutná až moc a nechce se jim se odhalovat.

Overal milovaly naše mámy, my si ho oblíbíme taky
Ty hubenější z vás by se teď na jaře měly poohlédnout po overalech. Jde o velmi praktické oblečení, stačí vám jen jeden kousek a máte vystaráno. Jednoduše do svého overalu skočíte a už nemusíte nic dalšího řešit. Chce to jen nemít XXL postavu, overal totiž nemilosrdně odhalí nedostatky postavy.


Na hitu jara se shodla většina světových módních návrhářů, kteří se také usnesli, že hitem jara a léta 2011 se stanou sedmdesátá léta. Chanel, Yves Saint Laurent a Donna Karan – ti například představili jednodílné kombinézy nejrůznějších tvarů a materiálů. K vidění byly opulentní potisky i půvabné elegantní linie. U nás například značka F&F navazuje na tyto trendy, v letní kolekci naleznete charakteristické potisky, černobílou eleganci i aztécké motivy, typické pro kolekci Diane von Fürstenberg.

Schovejte kila navíc pod šaty
Zatímco každá sezóna přináší nové trendy, barvy a styly, tak pokud jde o linii těla, dokáže být módní průmysl naopak velmi úzkoprsý. Už léta se šije na štíhlé a na ostatní se jaksi zapomíná, alespoň co se vysoké módy týče. O to větší důvod k radosti by měly mít ty, které nespadají do tradičních konfekčních velikostí – kolekce F&F True pro letošní jaro a léto totiž přináší maxišaty v souladu s nejnovějšími trendy ve velikostech 46–56.


V roce 2011 dominují ženské linie, volná silueta, romantické potisky, délka ke kotníkům, která dodává celému modelu vzdušnost a eleganci. A samozřejmě takový střih zakryje, co chcete, aby zůstalo ukryto, a vy navíc neztratíte nic ze své ženskosti tím, že byste se halila do neforemného pytle.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 21