Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Korzo

Kdo byl na Miss za hvězdu a kdo za strašidlo?

Volba nejkrásnější dívky roku je společenskou událostí, na které nikdo nechce chybět.

Jméno uhlobarona Zdeňka Bakaly je zárukou, že půjde o akci, na kterou se pohrnou davy celebrit. Každý se chce alespoň chvíli hřát po boku jednoho z nejbohatších Čechů. My se podíváme na zoubek pěti dámám a dvěma pánům. Kdo z nich dostane sto procent?

Ivana Christová
60 %

magazin.cz

Ivana definitivně vzdala boj s váhou. Když prostě štíhlost není přímo geneticky dána, je to kříž. Člověk pak musí prokázat notnou dávku sebekázně a to nezvládne každý. Jedna z prvních Miss se o to pokoušela s menšími či většími úspěchy mnohokrát, ale chuť na dobroty byla zřejmě větší. Nadváhu se Ivana tedy snaží maskovat jednobarevným tmavým oblečením a s pomocí výrazných barevných šperků upoutat na to, co doufá, že je ještě ke koukání – obličej. Ten se tentokrát rozhodla vylepšit výrazným líčením. Psychedelicky působící mix barev a linek vypadá lehce komicky, což jistě nebylo záměrem. Škoda…

Iveta Lutovská a Jaroslav Vít
Iveta 70 %, Jaroslav 95 %

magazin.cz

Čerství snoubenci zamilovaností jen září. Dlužno dodat, že jim to spolu moc sluší, Iveta vedle Jaroslava vyloženě prokoukla. Nejdříve se sice musela zbavit předešlého letitého partnera, který to chudák nemohl pár týdnů pobrat, a pak hurá do náruče movitého podnikatele. Miss bylo svého času vyčítáno, že je starší než jiné vítězky, což samozřejmě není její chyba, velkou chybou ale je, že má tendenci se stylizovat do lehce přestárlé krasavice. Účes z loken působí staromódně, barevnost modelu mohla být také jiná. Černé šaty si umí na společenskou událost vzít každý. Partnerovi to v šedém obleku sekne, s Ivetinými šaty sladil kravatu.

Michaela Maláčová
90 %

magazin.cz

Michaela dosáhla maxima ve svém „missím tažení“. Už nemá konkurenci a řediteluje jediné tuzemské volbě krásy. Tato sympatická dáma jistě nenechává výběr modelu na akci, která je vyvrcholením ročních příprav, náhodě. Kobaltová barva k jejímu typu sedí. Šaty zdobí krásné broušené aplikace a jemné třásně, ozdob je spousta, set šperků je možná až přespříliš zdobný. Jde ale určitě o neskutečně drahou parádu a možná také o dar od manžela, tak by bylo škoda jej neukázat všem. Chválím i prodloužené vlasy – tvrdým rysům dodají ženskost.

Michaela Štoudková
99 %

magazin.cz

Míša zvolila minišaty ve velmi módním provedení. Podobně skládaný model má ve svém šatníku snad každá světová celebrita. Tedy alespoň ty štíhlejší z nich, jelikož tyto šaty nemilosrdně odhalí jakýkoliv špíček navíc. Míša model ozvláštnila chlupatou vestou a do ruky vzala psaníčko v barvě svršku. Výrazné zlaté šperky dodaly tmavým barvám modelu šmrnc. Dobře zvolený je i účes.

Hana Svobodová a Leoš Mareš
Hana 90 %, Leoš 30 %

magazin.cz

Hanka se vedle Leoše stala z modelky B třídy luxusní kočičkou. Zlatý model si přivezla z USA a jeho zvláštností byla odhalená záda, čímž dokázala, že její super figura nepotřebuje podporu v podobě spodního prádla. Výrazné náušnice sedí k vyčesanému účesu, skvěle tak vyniknou. Leoš v poslední době sází na lehce extravagantní image, jak jinak si vysvětlit kalhoty z pytloviny, polokošili s oranžovým pruhem a oblekové sáčko? Výsledek působí trochu neuspořádaně..

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 10