Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Korzo

Helena Zeťová: Anděl s ďáblem v těle!

Zpěvačka a v současné době také porotkyně pěvecké soutěže Česko Slovenská Superstar patří mezi naše přední zpěvačky. Tedy alespoň co se zpěvu týče, v tom je fakt dobrá. Bohužel její obliba mezi lidmi není velká.

Helena si za to může zřejmě svou přímou povahou, kdy je občas přímá až moc, hlavně tehdy, když má v sobě nějaké to promile. To se pak prý dovede i prát, jak by potvrdili někteří její ex a dokonce i maminka. Zpěvačka má na svém kontě také pár lechtivých fotografií, kde předvádí bezchybné tělo v celé své kráse. Je to jednoduše holka divoká, která má ale vizáž nádherné Barbíny.

magazin.cz

Před začátkem svého porotcování v Superstar se rozhodla trochu experimentovat s barvou vlasů a nechala si je lehce ztmavit. Hnědé vlasy jí přidaly léta, ale také jistou sexy dramatičnost. Helena se ale v nových vlasech necítila a tak se opět vrátila ke své osvědčené blond.
70 %

magazin.cz

Tady je patrné, že si zpěvačka nechává prosvětlovat vlasy platinovým melírem, který má ale bohužel tendenci měnit barvu, pokud se pravidelně neošetřuje speciálním šampónem, což nevypadá vůbec hezky. Heleně chválím její krásně tvarované obočí, a jemně vystínované líčení očí.
80 %

magazin.cz

Helena zdědila po matce řídký porost. Paní Semelková problém s vlasy léta řešila naplétanými copánky, které měly vytvořit objem. To ale byla veliká chyba! Nevhodný účes, se kterým uděláte parádu tak maximálně týden po dovolené, jí ještě více zasáhl do množství vlasů a tak teď pleš zakrývá parukou. Naopak její dcera si vlasy nechává pravidelně odborně zahušťovat šetrnou technikou a dělá jen dobře. Helena má souměrný obličej a tak jí pěšinka přesně uprostřed hlavy sluší.
85 %

magazin.cz

Zajímavý srdcovitý tvar tváře dává Heleně jistý punc exotična, škoda jen, že se svou krásou neumí moc pracovat. Většinou se obléká do lacině vypadajících hadříků anebo do neforemných halen či nudných trik. Oceňuji volbu šperků – ke staženým či krátkým vlasům vypadají výrazné náušnice velice dobře.
80 %

magazin.cz

Část roku tráví Zeťová v Řecku, kde prý našla druhý domov. Opálení jí sluší a v kombinaci s bílým oblečením vynikne ještě lépe. Klidně bych přidala v líčení očí, ty má Helena menší, a tak by jim optické zvětšení očními stíny určitě prospělo.
85 %

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 5