Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: ShutterStock.com

Staňte se dráždivě nevinnou lolitou!

Jasně, pokud je vám třináct, tak si na nic hrát nemusíte. Starší ročníky ale mohou zkusit díky několika trikům omládnout o pár let a vypadat u toho doslova dráždivě nevině, tak jak by lolitka vypadat měla.

Pozor ale, lolitou se nestanete, i když byste se o to pokoušela, pokud je vám pětadvacet a více, vy už jste zkrátka za zenitem a rozpustilou holčičkou se nepokoušejte být ani náhodou. Dopadla byste jako trapná karikatura, co se bojí stárnout nebo jí jednoduše hrabe.

Podle výkladového slovníku slovo lolita doslova znamená: sexuálně přitažlivá mladá, nezletilá dívka. Tento význam slovo získalo na základě románu Vladimira Nabokova: Lolita (1955). Takže pozor, dámy, podle všeho to vypadá, že hrát si na lolitu může být až nebezpečné. Tedy pokud se pohybujete v blízkosti chlípníků, na které s oblibou házíte vilné pohledy…

Jak na to
Velkým pomocníkem bude určitě správně zvolený účes. Nejlépe vypadají dva culíčky nebo cůpky, které často nosí malé holčičky. Dalším důležitým bodem je skládaná sukně, i když ani to samozřejmě není dogmatem. Obléci si můžete i kalhoty k nim si ale oblečte halenku nejlépe s kulatým límcem a knoflíčky zapnutými až ke krku. Jako lolita určitě zapomeňte na podpatky, ty přece nosí jen dospělé ženy!


Stylově budou vypadat také jednoduché šaty s širokou sukní doplněné lehkým svetříkem na knoflíky. Na nohy nazujte conversky nebo balerínky a samozřejmě nezapomeňte na poznávací znamení lolit – límeček evokující, že jeho nositelkou je pilná školačka.

magazin.cz

Sukni do áčka a tenisky můžete také doplnit sáčkem ve stylu školní uniformy a sportovně laděnou taškou, rozhodně zapomeňte na elegantní kabelku!

magazin.cz

Jestliže se vám do sukně nechce, zkuste šortky lemované koketní krajkou ve stylu bombarďáků našich prababiček. K nim si oblečte košili s límečkem a přes ni natáhněte šprťáckou vestičku. Na nohy patří samozřejmě nízké balerínky a do ruky hravá kabelka. No a určitě nasaďte nevinný pohled, ten je pro lolitky přímo povinný.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 2