Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: www.odditycentral.com

Košile, která je dražší než auto

Hoši pozor! Při výběru luxusnějších košil si dávejte bacha na cenovky. Košile od návrháře Amitabha Chandela totiž stojí pořádnou pálku – 100 000 dolarů!

Pěkně ušité miliony
Vypadají docela normálně – standardní střih i barva...Co ale dělá košile indického návrháře Amitabha Chandela tak unikátními, je prý hedvábný materiál a diamantové knoflíčky... Cena? Ta v dnešní době, kdy vládne celosvětová ekonomická krize, překvapí i ostříleného finančníka – nejlevnější kousek stojí 50 000 rupií, což znamená 950 amerických dolarů, tedy skoro 19 000 Kč. A nejdražší? Chandel má „na skladě“ košili za 5 milionů rupií, což je sumička, za kterou byste pořídili luxusní vůz.

magazin.cz

Cena za neznámé jméno
Jenže milionová košilka je zatím u svého tvůrce. Ten však o její odbyt strach nemá. Podle Chandela je spousta solventních mužů, kteří rádi utrácí za prvotřídní věci a jeho košile bezesporu patří mezi nadstandard. Otázkou je, zda jenom luxusní materiál vyváží onu přemrštěnou cenu. Jméno Amitabh Chandel totiž ve světovém módním průmyslu není zase tak známé a o snobech se ví, že si potrpí a věhlasné značky.

Knoflíčky z drahých kamenů
„Zpočátku jsem navrhoval oblečení jen pro sebe a svou rodinu. Teď poprvé jsem se odvážil vyjít se svou módou ven, na veřejnost,“ svěřil se návrhář. Zároveň však dodal, že při vymýšlení designu košil se inspiroval indickými maharádži, kteří rádi nosívali okázalé oděvy, zdobené drahými kameny. Chandel svým zákazníkům proto nabízí, že si při koupi košile mohou vybrat, zda dají přednost zlatým knoflíčkům s diamanty nebo jinými drahokamy.

Zadáno jen pro bohaté
Chandelovy košile však mají jednu vadu – nedají se nosit příliš často, aby praním neztratily na hebkosti. No, nekupte to, za ty prachy!

Diskuze k článku:

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!