Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Tara Lynn / foto: skinnyvscurvy.com

Modelky XXL

Mají pár (a někdy i desítek) kilo navíc, přesto si vydělávají jako modelky. Chcete o nich vědět víc?

Tara Lynn

Špíček sem, špíček tam. Tara Lynn tyto drobnosti moc neřeší, proč by měla? Modelka totiž dokázala to, co se mnohým vychrtlicím nikdy nepodařilo – objevila se na na obálce francouzské Elle. Článek, který byl tehdy v časopise zmíněn se právě týkal změny trendů v módním byznyse, který se údajně více obrací ke skutečným k ženám, než jen k „věšákům na šaty“. Lynn je skutečně kus ženské, nosí velikost 46! „Pokud toto tělo reprezentuje miliony žen na celém světě, měly bychom ho obdivovat. Dnes, Tara Lynn zbořila mnoha tabu o tom, že modelky s větší hmotností nemohou být krásné,“ hřímala její kolegyně, rovněž korpulentnější supermodelka Mellisa Miller, která je v módní branži známá jako Emme: „Módní průmysl se musí změnit, aby modelky mohly být zdravé. Není přece normální, aby mladé dívenky na molech byly tak vychrtlé.“

 

magazin.cz

 

Justine Legault

Tato krásná Kanaďanka momentálně patří mezi nejznámější modelky ve své kategorii. Její velikost je 42, to jí ale nebrání, aby byla evidována hned ve třech prestižních modelingových agenturách v Kanadě a Evropě. Pravdou ale je, že Legault nejvíce zůstává ve své domovině, kde je tváří mnoha značek.

 

magazin.cz

 

Barbara Brickner

Na první pohled razantní ženská, která své kypré tělo miluje. A není divu, už více než deset let ji výborně živí. Ano, Barbara Brickner je oblíbenou modelkou větších velikostí a jejím klientem je rovněž italská společnost Elena Miro, pro kterou dokonce nafotila kalendář. Brickner zároveň propaguje i módu pro těhotné či pro novopečené maminky po celých Spojených státech amerických.

 

magazin.cz

 

Ashley Graham

Tato dáma není žádný diblík, nosí totiž velikost 44! A to, že má poněkud masivnější stehna a pozadí nikomu nevadí, naopak. Ashley Graham je totiž velice vyhledávanou modelkou právě na focení spodního prádla. No, není k nakousnutí?

 

magazin.cz

 

Fluvia Lucerda

Dieta? Tak to je pro Fluviu skoro sprosté slovo. Pravda, zpočátku s kariérou modelky moc nepočítala... Všechno to začalo před pár lety, kdy Brazilka Lucerda přijela do New Yorku, aby se tam živila jako chůva. Jenže vtom ji zmerčil jeden redaktor módního plátku a přiměl ji, aby to zkusila v modním byznysu. A vyplatilo se to. Teď je Fluvia Lucerda mezinárodní hvězdou a v modelingu větších velikostí je tak slavná jako třeba Gisele Bundechen.

 

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 17