Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: ShutterStock.com

Hledáte trendy plavky na dovolenou?

Tady je malá inspirace toho, co letos frčí...

Trend číslo 1: Volány a volánky

Pokud jste romantická duše, tak vás jednoznačně uchvátí plavky s volánky. Letos se volánky nosí, jak na dvoudílných, tak i jednodílných koupacích úborech. Povolená je jejich háčkovaná i látková aplikace (záleží na tom, jak chcete, aby ozdoba byla výrazná). Co je dobré vědět: Volány opticky přidávají na objemu, takže se hodí především pro štíhlejší ženy, které chtějí působit plněji.

 

 

Trend číslo 2: Háčkované bikiny

A je to tady, módní hit – háčkované plavky – které slavily svůj velký úspěch v sedmdesátých letech minulého století, jsou opět na módní scéně! Ovšem v trochu praktičtějším kabátku. Módní tvůrci totiž plavky ušili z látky a háčkované aplikace slouží jen jako dekorace. Je patrné zejména u jednodílných plavek, kdy háčkovaná část je většinou použita na díl zakrývající břicho. U dvoudílných plavek bývají oblíbené varianty háčkovaných plavek s vyšším pasem nebo s motivem volánu.

 

 

Trend číslo 3: Plavky na jedno rameno

Pokud chcete na pláži zazářit, tak určitě si pořiďte plavky na jedno rameno. Podmínkou však je, že ramínko bude širší (tady platí zásada, čím bude pruh rozměrově výraznější, tím lépe) a barevně se bude odlišovat od zbytku plavek.

 

 

Trend číslo 4: Motiv pásků

Jednoduchost nehledejte ani v tomto trendu. Nosí se plavky dekorované různými pásky – a to především u bikin. Barva i výraznost aplikace je zcela na vás. Obecně se však dává přednost jednobarevnému ladění plavek.

 

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 1