Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Masáž / foto: shutterstock

Erotické masáže Praha – umění oddalování orgasmu

Současná doba upřednostňuje kariéru před osobním a intimním životem – zpětné nastolení rovnováhy je někdy těžké, erotické masáže Praha si však s vaší vnitřní disharmonií dokáží poradit.

Na věku, zálibách ani pohlaví přitom absolutně nezáleží.

Erotické masáže Praha – víc než jen sexuální potěšení

Ještě nedávno byly erotické masáže spíše zástěrkou po lepší nevěstince. Koneckonců historie sexu je takových obezliček plná. Věděli jste například, že vibrátory se v době svého vzniku používaly při léčbě ženské hysterie, jejíž nedílnou součástí byl i orgasmus? Více ZDE). Moderní erotické salony však podobné služby nenabízejí. Naopak, preferují plnohodnotné potěšení dosažené skrz pestrou škálu nekoitálních technik dovedených k dokonalosti. 

Individuální potřeby klientů jsou na prvním místě

Každé lidské tělo je hodno respektu a úcty, a vyžaduje proto osobitý přístup po všech stránkách. To, co někoho vzruší až k nesnesení, neudělá s jiným téměř nic. Zkušené masérky to vědí. Svým klientům proto nejdříve věnují trochu času a vyptají se jich na vše, co mají rádi. Získané poznatky poté promítnou do své masáž. Nepoužívají žádné předem naučené a neměnné postupy, upřednostňují ryze individuální přístup a maximální duševní splynutí s masírovanou osobu.

Erotické umění nejenom pro muže

I když největší procento návštěvníků erotických salonů tvoří muži, rozhodně není svět rozkoše určen jenom pro ně. Hluboké erotické zážitky si mohou vychutnat i ženy. Jediné, co se bude lišit, je výběr erotické masáže.

Přímočará akce? Ne tak docela...

Říká se, že muži to mají rádi pěkně rychle a bez okolků. To ale může tvrdit jen ten, kdo nic jiného nezažil. Erotická masáž proto nejdřív vaše tělo dokonale uvolní, zbaví napětí a stresu, a teprve poté se zručná a šikovná masérka začne věnovat i dráždění intimních míst. Kromě běžné erotické masáže je oblíbená i tzv. nuru masáž s použitím speciálního japonského gelu, který báječně klouže a masérka tak není omezena jen na své hbité prsty, ale může pro dosažení maximální zážitku použít i svá ňadra nebo stehna, a především kontakt body to body (tělo na tělo) a neuvěřitelně vzrušující klouzání tam a zpět.

Jemné ruce masérky nepřipustí přímočarou akci
Jemné ruce masérky nepřipustí přímočarou akci

Smyslné svádění a dokonalá harmonie

A jaké služby si v erotických masážních salonech nejčastěji užívají ženy? Rozhodně tzv. tantra techniky, které se postarají o navození stimulující a příjemné atmosféry díky svíčkám, vonným olejům a cílenému povzbuzení všech smyslů. Ne nadarmo jsou zážitky při tantrické masáži často popisovány jako extatické nebo neuvěřitelné a nejeden muž se rozhodl objevit neomezené možnosti své sexuality právě díky doporučení partnerky.

Vzrušující zážitek pro dva

Erotickou masáž si můžete dopřát také v páru. Jde o jedinečný zážitek, který posílí vaše intimní soužití a podpoří sexuální fantazii. Proto si ho často nadělují partneři jako dárek k výročí.

Co můžete čekat od erotické masáže?

V České republice existuje velké množství masážních salonů se speciálními službami – jeden takový můžete mít i v sousední ulici, a přesto se o něm nedozvíte, dokud se nerozhodnete využít jeho služeb. Začátečníkům však doporučujeme spíše erotické salóny v Praze, v nichž jsou soustředěny ty nejlepší profesionálky a je skutečně z čeho vybírat.

V zajetí kontrastů

Cílem kvalitně provedené erotické masáže rozhodně není rychlé vyvrcholení – naopak. Mnohem důležitější je neustálé rafinované oddalování orgasmu, během něhož vás masérka či masér několikrát dovede až k samé hranici, aby vzápětí vaše vzrušení trochu utlumili. Využívají k tomu velké množství erotogenních zón, velmi pěkně je popsal třeba Radim Uzel ZDE. Vyvrcholení je poté ještě intenzivnější než obvykle!

Zbavte se stresu a starostí

Sexuální uspokojení jde ruku v ruce s fyzickou i psychickou pohodou. Může přinést odpočinek po náročném dni, uvolňující relaxaci mezi důležitými pracovními schůzkami nebo příval nové energie na konci vypjatého pracovního týdne. Vyzkoušejte sami, jak skvělé to může být!

Erotické masáže Praha – umění oddalování orgasmu

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!