Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
LED osvícení / foto: www.ledsviti.cz

LED světla, která vás překvapí!

Přidání LED elementů je často využívaný způsob, jak vylepšit design mnohých věcí, které nás doma obklopují (dokonce i oblečení) a LED inovace jsou skutečně v kursu.

Na jednom příkladě vám v tomto článku i ukážeme, jak mohou pomoci lidem v nouzi, ve tmě, když nemají u sebe žádný zdroj světla. Doba obyčejných žárovek, s krátkou životností a vysokou spotřebou elektrické energie je naštěstí už za námi, a jistě i vy už jste svou domácnost vybavili novým LED osvětlením.

Využití tohoto moderního zdroje světla v různých variantách i nadále narůstá, je to technologie, která designerům a výrobcům umožňuje naplno rozvinout svou fantazii.

Aurora Dress od CuteCircuit jsou výjimečné šaty pro nevěstu, která chce ve svůj velký den, tedy hlavně večer, skutečně zářit. Nepřehlédnutelně svítí všemi neonovými barvami, které se pohybují skrz tkaninu, takže tím připomínají scénu jako z sci-fi filmu. Šaty mohou být i nastaveny tak, aby blikaly, takže pak vypadají jako pokryté tisíci blesky z miniaturních fotoaparátů.

Model byl vyroben s použitím více než 10.000 LED diod a dostal své jméno od severní polární záře - Aurora Borealis, tedy velice trefné pojmenování. Spolu se světly jsou šaty potaženy též stovkami krystalů Swarovski. Aurora Dress jsou velmi futuristické šaty a perfektně by se hodili i do tanečního sálu v roce 2075.

Pokud hledáte hodně neobvyklý vzhled pro vaši svatbu, tohle by mohlo být to pravé!

Nenechte se zmást tím, jak vypadá; tato malá tobolka, zvaná „Capsuli“, je užitečným zdrojem jasného světla a i když vás nemůže uzdravit, zcela určitě vám pomůže jako mini-světelný zdroj. Navrženo designéry Ukseop Jeongem a Hanna Sonou, Capsuli je dobíjecím solárním LED světlem určeným pro nouzové situace.

Svítící přímo z dlaně, jsou tyto mikroskopické svítilny ihned použitelné a vyžadují jen jednoduché zapnutí pootočením, které je aktivuje, a je velmi praktické je mít pro všechny případy u sebe. Šikovný design obsahuje stejně kompaktní dokovací stanici, která obsahuje solární články, aby se pilulky šetrné k životnímu prostředí pohodlně daly nabíjet.

A ještě jedna rada na závěr: jasně je označte a hlavně je nedávejte blízko k obyčejným lékům, nebo budou uvnitř vás svítit, až do ... WC :)

„Moree“ LED Cube je to, co vám ještě doma chybí. Domov nikdy nemůže být skutečně domovem, aniž by jste měli všestranně použitelný nábytek, který se v tomto případě dá navíc i rozsvítit!

„Moree“ je světelná kostka, na které můžete sedět, použít ji pro dekoraci nebo prostě jako osvětlení. Skutečnost, že se jedná o krychli, znamená, že vůbec nebude vypadat divně, když si na ni položíte nohy, nebo ji umístíte do temné chodby, abyste ji prosvětlili či ji použijete jako zajímavý noční stolek.

Světlo „Moree“ je dodáváno v indoor- i outdoorové verzi. Obě verze mají dálkové ovládání a až 16 různých barev světla.

Vaše děti si nebudou chtít přestat umývat ruce a čistit si zuby, když instalujete toto LED světlo na váš kohoutek. Když jej pustíte, tlak vody zapne jasně modré světlo, které osvětluje proud vody vytékající z kohoutku. Vypněte vodu a světlo zhasne. Dá se říci, že i velké děti si zamilují tento světelný kohoutek ...

Je velmi praktické, že už nebudete muset děti nutit mýt si ruce, je také ideální pro spuštění vody uprostřed noci. Světlo je dodáváno včetně baterie a 2 univerzálních adaptérů, na délku má ca. 5 cm, montáž je záležitostí 1-2 minut.

Texty + foto: LEDsviti.cz

 

K tomuto článku není otevřena diskuze