Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Businessman / foto: shutterstock

Sexy povolání, na která ženské letí

Některé posty ženy doslova lákají jako rudá barva býka. Jenže jaké to jsou? My to víme!

Zbavte se přehnaných ideálů a přiznejte si, že ženy nejdou jen po tom, kým jste uvnitř. Některým voní líbivý vzhled, jiné zase raději naditou peněženku a další si muže vybírají podle pracovní pozice. Jelikož se s postem často pojí určité charakterové vlastnosti, není vlastně vůbec divu. Na jaká povolání tedy ženy letí?

Šéfkuchař

magazin.cz
To může působit vcelku přízemně, ale pochopitelně nemáme na mysli kuchtíka v zaplivané hospodě někdejší čtvrté cenové kategorie, nýbrž skutečného šéfkuchaře v opravdu prvotřídní restauraci. To už vlastně ani není řemeslo, je to spíše umění.

Vzhledem k tomu jsou ti nejlepší šéfkuchaři opravdoví svérázové, kteří mají svou hrdost. Vášeň připravovat skvělá jídla ženy z nějakého důvodu láká – nejspíš je to mix kreativity, faktu, že ve skutečnosti rády jí a také určité záruky, že jí nebudete příliš často pouštět k plotně.

Podnikatel

magazin.cz
Každé ráno trčíte v zácpě, popřípadě se mačkáte ve špičce v hromadném dopravním prostředku jen proto, abyste od šéfa nedostali vyčiněno. Celý den papírujete, nebo manuálně makáte jen proto, abyste dostali plat a mohli si užít aspoň večer u televize.

Většina lidí si párkrát v životě řekne, že toho má dost. Ovšem jen minimum z nich svůj záměr přetaví v realizovaný podnikatelský záměr. Touha být svým vlastním pánem je silná, ovšem přinejmenším zpočátku vyžaduje pořádnou dávku kuráže a trpělivosti. Když to dokážete, můžete se těšit i na vedlejší produkt svého snažení: ženy obdivující mužskou samostatnost na vás poletí.

Voják

magazin.cz
Do armády málokdo vstupuje proto, aby si zajistil život v luxusu. I když povýšíte na nějakou tu důstojnickou pozici, platem vás převýší kdejaký mizerný úředník.

To je ale vedlejší. Jste tu od toho, abyste toho úředníka chránili, což vám dává určitý pocit uspokojení a vlastní důležitosti. Kdo jiný by měl bránit vlast? Slávy a majetku se sice nedočkáte, přesto se však budete cítit svým způsobem bohatí.

Nehledě na to, že ženské milují muže v uniformě. Už jen maskáče jim signalizují, že si víte rady – ať už v těžké životní situaci, nebo třeba v posteli.

Pilot

magazin.cz
Stát se pilotem, to mělo jistou auru ještě dlouho předtím, než se začaly točit filmy s kladnými hrdiny v podobě kapitánů letadel. I když řídíte jen malé letadélko mezi bezvýznamnými městečky, budete pořád víc „cool“ než obchodní zástupce, kterého vezete.

Pokud povýšíte na pilotování pořádného macka, nejenže si vyděláte balík, poznáte svět, ale navíc si při nastupovací zdravici můžete s klidem zapamatovat tváře žen, s nimiž byste rádi strávili příjemný večer a následně i noc v hotelu. Těžko odmítnou.

Hasič

magazin.cz
Statečnost, schopnost rychle jednat v nebezpečných situacích, smysl pro ochranářství, skvělá kondice. To jsou jen některé z charakteristik, které musí splňovat muži, kteří oproti mylným předsudkům nevyjíždí jen sporadicky k požárům, ale asistují i při bouračkách, pokusech o sebevraždy a vůbec všude, kde hrozí nějaké nebezpečí.

Mnozí z nás si v dětství na hasiče hráli, jenže to jsme nevěděli, že kromě sjíždění tyče a jízdy v houkajícím autě jde také o každodenní nasazování vlastního života ohodnocené jen lehce nadprůměrným platem. Jenže někdo to dělat musí a ženy vědí, že muž, který se takové práce ujme, bude těžko nějaký kašpar.

Co říkáte, nestálo by za to nějakou z těchto kariér zkusit? Nebo se spokojíte s prostým předstíráním?

Co děláte nebo chcete dělat vy?

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 276