Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Balón / foto: shutterstock

Láká vás kouzlo závratných výšin? S leteckými zážitky si ho můžete vychutnat naplno

Touha po nových obzorech provází lidi od pradávna. Podléhali jí už první lovci, kteří na svých cestách za bohatší kořistí postupně objevovali dosud nepoznané kraje.

Hnala na výpravy do neprobádaných území Vikingy i starověké Římany. Byla to právě ona, která přiměla středověké mořeplavce obeplout nejjižnější cíp Afriky a dovedla Kryštofa Kolumba k břehům Evropanům dosud neznámého kontinentu, který se jeho lodím postavil do cesty namísto kýžené Indie.

Každý v sobě má smysl pro dobrodružství. Stačí jen dovolit mu proniknout napovrch

Hnacím motorem bylo do jisté míry i uspokojení materiálních potřeb, v každé výpravě se ale vždy našli vizionáři a opravdoví objevitelé, jejichž nezlomný duch dodával odvahu k činu ostatním. Ale všichni osadníci vydávající se i s rodinami založit farmy do neznámých končin tehdy ještě nefalšovaného divokého západu, dobrovolní účastníci dobyvatelských tažení i obyčejní kuchaři na korábech brázdících oceány v sobě měli odhodlání zažít a najít něco nového. A když už civilizace, zákon a pořádek pronikly i do odlehlých končin celého světa a bílá místa na mapách v podstatě zmizela, začali ti nejodvážnější hledat nové výzvy v oblacích a posléze i v hlubinách vesmíru.

Let balonem byl první z leteckých zážitků

Již první suchoplavci, kteří brázdili oblohu v balónech, byli okouzleni nádherným výhledem, který se pod nimi rozprostíral. Nedlouho po balónech se na nebi začaly objevovat i vzducholodě a letadla. A i když se v první fázi dobývání nebes jednalo o značně nebezpečné výpravy, našly si pro své kouzlo dostatek odhodlaných dobrodruhů, kteří byli pro omračující rozhled a pocit nespoutané volnosti vysoko nad zemským povrchem ochotni riskovat i holý život. A právě postupně otevřeli cestu k bezpečnému cestování vzduchem celému světu.

Hledáte nová dobrodružství? Řízení letadla vám ho zaručí

Skoro každý muž někdy zatoužil stát se pilotem stíhačky nebo alespoň dopravního letadla. A snila o tom i nejedna dívka. Jen málokomu se to doopravdy povedlo. Ale pilotem na zkoušku se může stát úplně každý. Naprosté bezpečí zaručuje dohled zkušených pilotů s mnoholetou a bohatou praxí. A místo startu si klienti mohou vybrat z dvanácti letišť v České republice. A navíc tu je i možnost vyzkoušet si letecký simulátor dopravního letadla. Milovníci opravdového adrenalinu si skvěle užijí i seskok s padákem.

Vyhlídkové lety jsou jedinečným zážitkem pro celou rodinu

Pohled na svět z ptačí perspektivy je ten nejkrásnější. Naplno si ho užijete při vyhlídkovém letu, na který si sebou klidně můžete vzít i děti, rodiče nebo třeba kolegy z práce. A dokonalou romantiku nabízí let balonem.

Letecké zážitky jsou skvělý dárek

Ty nejlepší letecké zážitky zajišťuje firma s bohatými a dlouholetými zkušenostmi a tisíci spokojených zákazníků, mezi které patří jak jednotlivci, tak i významné společnosti. A pro ty, kdo chtějí obdarovat své blízké něčím nevšedním, nabízí i možnost zakoupení dárkových poukazů.

Láká vás kouzlo závratných výšin? S leteckými zážitky si ho můžete vychutnat naplno

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!