Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Melyssa Ford / foto: Shutterstock

Sexy kočky z hip-hopu

Hip-hop už je vlastní subkulturou a hudebním směrem, který především v Americe zanechává konkurenci daleko za sebou.

Po ulicích se vláčejí partičky navlečené ve vytahaných hadrech za tisíce dolarů, což je oproti zlatu a stříbru, jež na sobě mají navěšené, pouhý pakatel.

K hip-hopu ale patří také krásné slečinky z videoklipů, bez nichž by tento hudební a životní styl jistě neměl takový úspěch. Každý chce mít podobnou buchtu doma. A každá z těch koček doufá, že se jí natřásáním v klipu podaří prorazit v modelingu či herectví. Jako se to podařilo těm nejlepším před ní.

Angel
Jde o nejnovější úlovek 50 Centa. Jen co se objevila v několika prvních klipech, připoutala na sebe obrovskou pozornost, takže dnes už vystupuje i u Busta Rhymes, Young Jeezy či Lloynd Banks. Její fotky se pravidelně objevují ve známých časopisech jako XXL nebo KING.

Její příběh je téměř jako z pohádky, vždyť se narodila v chudé Etiopii, aby za nevalných podmínek vyrostla ve Washingtonu D.C. a nyní má před sebou jen světlou budoucnost.

Meagan Good
Již od mládí se snažila prosadit v modelingu a u filmu, ale až na pár bezvýznamných štěků se jí to nepodařilo. Tedy než si ji všimnul 50 Cent, jenž jí obsadil do klipu 21 Questions, který Meagan doslova ovládla. Od té doby se pohybuje mezi smetánkou, čemuž vděčí i za divoký vztah s hollywoodským hercem Jamie Foxxem.

Melyssa Ford
Její krása je ohromující. Někteří tvrdí, že je jako vystřižená ze sladkého kresleného filmu. Tahle holka to ale umí pořádně rozparádit, což dokázala ve spolupráci s Usherem nebo The Game, se kterými natočila řadu klipů. Často je dávána jako příklad mladým herečkám a tanečnicím, které se chtějí dostat do tohoto byznysu.

Jesikah Maximus
Na scéně s hiphopovými videi je relativně nová, ale už patří k nejlepším a mezi hiphopery k nejvyhledávanějším. Postarala se o zkrášlení klipů The Fixxers či Raye Lavendera. Je to jednoznačně parádní kus, za což vděčí i svému mexicko-americkému původu, jenž se na jejích rysech a proporcích podepsal, jak nejlépe mohl.

Vida Guerra
Tato hiphopová princezna to dotáhla ze všech nejdál. Byla jednou z prvních koček, které v klipech doopravdy zaujaly, za což si v roce 2004 od magazínu FHM odnesla prestižní ocenění za model roku.

Objevila se ve videích těch největších prominentů. To jí ale nestačilo a rozhodla se nastartovat vlastní pěveckou dráhu. Dokonce prohlásila, že se v žádném dalším klipu neobjeví, pokud to nebude její vlastní.

Prožila si i aféru s nahými fotkami na internetu a svou krásu neváhala prezentovat ani prostřednictvím Playboye.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 818