Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Martin Fenin / foto: Pepsi

Fenin mezi fotbalovými celebritami

Český fotbalista Martin Fenin natáčel v Praze bláznivou fotbalovou reklamu pro Pepsi. Zařadil se tak do firemního týmu nejváženějších fotbalových celebrit.

Mezi fotbalové hvězdy v barvách nápojového giganta patří například angličtí středopolaři David Beckham či Frank Lampard, útočníci Lionel Messi z Argentiny či Thierry Henry z Francie, brazilský míčový kouzelník Ronaldinho nebo třeba španělský záložník Cesc Fabregas. A nyní i mladý český útočník.

 

„Je super být součástí tak skvělého týmu hráčů. Velice mě to potěšilo,“ libovala si hvězda posledního světového šampionátu hráčů do 20 let a od zimy posila bundesligového Frankfurtu.

 

V Praze předváděl Fenin své umění v nové fotbalové kampani Pepsi pro tento rok. Firma se obrátila na zákazníky, aby si sami vymysleli, v jakých rolích chtějí oblíbené hráče vidět. „Máte k dispozici prostředky i hráče, co vás napadne?“ Na tuto otázku přišly desetitisíce odpovědí se skvělými i směšnými nápady. Pepsi si vybrala nejlepší a prý to bude jízda…

magazin.cz

 
Raketová kariéra

Kariéra Martina Fenina má raketový růst. Už v šestnácti se dnes jednadvacetiletý hráč představil v prvoligovém kádru Teplic a hned v prvním ligovém utkání vstřelil gól. Vedle české ligy si vyzkoušel i reprezentační dres a letos v zimě přestoupil do Německa. Na stole přitom měl i nabídku z Chelsea, která chtěla teplický objev do svých řad.

 

Asi největší úspěch si Fenin připsal v národním týmu do 20 let, který minulý rok v létě vybojoval stříbro na mistrovství světa své věkové kategorie. Mezi exkluzivní fotbalové zážitky své kariéry řadí nadějný útočník i pohárový zápas Teplic na stadiónu Celtic Glasgow před 65 tisíci fanoušky.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 117