Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Bug bat / foto: Shutterstock

Elektrická raketa na mouchy

Rozčiluje vás množící se hmyz? Pálka s elektrickými výboji to vyřeší!

S počínajícím hezkým počasím se začíná množit i všelijaká poletující, poskakující a hlavně štípající havěť, na kterou je pomalé plácání rukou krátké. Navíc hrozí, že na romantické procházce netrefíte komára, ale svou přítelkyni.

Rána s elektrickým šokem
Hmyz je zkrátka otravný a nikdo v plavkách nechce odhalovat štípance všude možně. Proto se hodí vychytávka zvaná Bug Bat aneb pálka ve tvaru tenisové rakety, kterou nejenže je radost se ohánět, ale která navíc vydává vysokonapěťové výboje. Ty můžete znát například z řeznictví či jiných míst, na něž má hmyz vstup přísně zakázán.

Elektricky nabité je pletivo rakety, které dokáže dát pěknou ránu i člověku, jenž má dostatečné sklony k sebepoškozování, aby se ho dotkl. Není těžké si představit, co výboj udělá s titěrnou konstrukcí komára či jiné havěti. Jen je třeba si dát velký pozor, aby to náhodou neodnesla ona přítelkyně.

Bug Bat je možná až trochu obskurní náčiníčko, jelikož práce s ním se může jednoduše stát (ne)příjemným návykem. Je těžké to vysvětlovat, ale jakmile backhandem odpálíte nebezpečně dotírajícího brouka, pochopíte. Plácačka ještě nikdy nebyla zábavnější! Obzvlášť když každý kontakt s hmyzím tělíčkem vydá zadostiučiňující praskot.

Jako Federer
Může se vám tak jednoduše stát, že ve chvíli, kdy uvidíte kdesi poletujícího komára, poběžíte za ním a k nepochopení okolí začnete trénovat svou tenisovou techniku. Užití je opravdu jednoduché a po každém úspěšném úderu si budete připadat jako Roger Federer v Iron Manově brnění.

Raketa působí poměrně robustně na to, že je z plastu. V plné polní, tedy se spuštěným elektrickým výbojem, vydrží pár hodin a poté jí není problém připojit do běžné zásuvky.

Ve Státech je Bug Bat k dostání za cenu nepřesahující 20 babek (300 Kč), což z něj dělá opravdu levný zdroj zábavy a především věc, která se prostě neztratí.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 127