Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Saab 9-3 Turbo X / foto: SAAB

Sex a rychlá kola. Co o vás řeknou auta

Některé ženy tvrdí, že jejich partneři mají větší zájem a svá auta než o ně. Spousta lidí přiznává, že při řízení automobilu cítí sexuální vzrušení a někteří i orgasmus. Co ale vysněný vůz prozrazuje o muži?

Prý se takto dají odhalit i jeho skryté sexuální představy. Podle psychologů je auto, o kterém muž léta sní, ne tedy to, ve kterém právě jezdí, úzce svázáno s jeho nejhlubšími sexuálními touhami.

 

Mužům více než ženám byl od narození vštěpován názor, že je ostatní budou posuzovat podle auta, kterým jezdí. Auto je symbolem úspěchu, bohatství a sexuální přitažlivosti.  

Takže, řekněte, jaké auto chcete a psychologové vám řeknou, jaké sexuální představy máte. Jdeme na to…

 

Velmi rychlé sportovní vozy představují zálibu v sexuálně agresivních ženách. V jeho představách ho ženy obletují, pronásledují a svádí. 

 

Prestižní přepychové vozy prozrazují zálibu v luxusu, milování na saténovém povlečení a v nejlepším hotelu. Vysněná partnerka je dokonalá a vždy upravená. 

 

Solidní typy rodinných vozů značí muže spokojeného v rodinném kruhu s věrnou manželkou. 

 

Kombi či malé dodávkové auto přestavují muže se zájmem o dlouhodobý vztah se ženou, která by s ním v životě sdílela všechno dobré i zlé. 

 

Vozidla s náhonem na čtyři kola milují muži toužící po lásce pod širým nebem, vzrušují ho zdravé, dobře rostlé ženy s dobrou tělesnou kondicí. 

 

Dvoudveřová kupátka patří mužům, kteří vyhledávají inteligentní společnice. 

 

Unikátní vůz na objednávku nebo veterán značí muže, který by rád vedl život playboye, sní o tom, že je sexuální superman.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 442