Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Přehlídka mistrů světa šílených sportů

Ojedinělý festival akčních sportů a dobré hudby nemá v České republice ani jinde v Evropě konkurenci. Vznikl před šesti lety a stále se rozrůstá. Minulý ročník navštívilo 15 tisíc příznivců, jak to bude letos?

Tento rok bude k vidění více než 25 sportovních disciplín a zahraje minimálně šestice kapel. Budou k vidění nejlepší borci z jednotlivých sportů, kteří jsou v českých reprezentacích a získali mnohá česká i světová ocenění.

 

magazin.cz


Budou k vidění exhibice, ale i závody a některé sporty si budou moci návštěvníci vyzkoušet dokonce na vlastní kůži! S LEGENDAMI SPORTU se budou setkávat na každém kroku, ti se rozhodně nebudou ukrývat ve VIP zóně a bude možné si s nimi bez starostí pokecat!


Svou účast přislíbily např. tyto hvězdy:

- Libor „Mouka“ Podmol – divoký létající muž - freestyle motocross

- Josef Dressler – ikona biketrialu

- Miloš Veselý – guru českého wakeboardingu

- Jeny Valenta – nezničitelný muž na BMX

-  ICEMAN – nejlepší krotitel vodního skútru v ČR i Anglii

- a mnoho dalších…

magazin.cz


"JoyRide je festivalem mladých dynamických sportů a dobré hudby. Nosnou myšlenkou festivalu je ukázat široké veřejnosti mladé zajímavé sporty, jež se dají provozovat ve volném čase. Je to už jenom na vás, jestli se přijdete podívat na nejlepší sportovce v jednotlivých sportech, mnozí z nich jsou mistry světa, nebo dokonce začnete daný sport děla a budete mít nový smysl života, který vás bude obohacovat," zve na akci Lubor Kos, zakladatel a ředitel festivalu JoyRide.

 

magazin.cz


Více na: www.joyride.cz


Festival JoyRide, 7.9.2008 od 11: 00, Praha 5 - Císařská louka

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 44