Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock.com

Přijďte si skočit. Z 16 metrů

Máte rádi vodu a skoky do vody obzvlášť? Pak nesmíte prošvihnout High Jump!

A je to tady, již podeváté. Není to ani hudební festival, ani čistě sportovní akce, je to oblíbený HIGH JUMP, letos podle sympatického generálního partnera pojmenovaný XBOX 360 HIGH JUMP. Akce, která nemá obdoby jak u nás, tak ani nikde v Evropě, se uskuteční 1. - 2.8.2008 v zatopeném hřiměždickém žulovém lomu nedaleko Dobříše. Právě zde se odehraje již devátý ročník mistrovství republiky v "menším" 16-ti metrovém Cliff Divingu.

Úkolem závodníka je předvést odvážný improvizovaný skok (neohlašovaný - tzn. že porota dopředu neví, co se závodník chystá předvést - na rozdíl od skoků klasických ) ze skály o výšce 12 m, 16 m a z houpačky 5 m. Soutěž je otevřena lidem provozujícím tyto klasické skoky, ale i těm, kteří se prostě nebojí, zkouší skákat bez odborného dohledu a jsou si sami trenéry.

magazin.cz
Obě skupiny spolu mohou změřit síly právě zde, aniž by mezi nimi vládlo nějaké vzájemné opovrhování. Takže - neváhejte a přihlaste se do závodů.

Ve hře jsou jednak slušné prize money, ale také značkové oblečení v obrovské hodnotě, nejlepší XBOX 360 na trhu a obdiv krásných žen a dívek.

Nejen vodou živ je člověk
Program začíná představením závodníků v pátek 1. 8. 2008 od cca 15:30 hodin, akreditace závodníků je již od 14. hodin. Skoky pak začínají v sobotu 2. 8. 2008 od cca 13. hodin.

Letos se poprvé dostávají skokani rovnou ze sobotních rozeskoků přímo do finále, proto pokud máte zájem a chcete se přihlásit, dorazte včas! Dodatečně vám nebude umožněno přihlášení do závodu!!!

Tradičně očekáváme českou reprezentantku Lucii Absolonovou a Michala Navrátila. Očekáváme i skokany ze zahraničí, takže o podívanou nebude nouze.

Denní program bude navíc doplněn různými odlehčenými disciplínami a exhibicemi. Letos bude exhibicím vévodit PIT BIKE FMX show v podání šílenců z partičky 50ROCKS, uvidíte freestyle motocros tak, jak jste jej ještě pravděpodobně neviděli. Kvalitní catering a doprovodný servis jsou na této akci samozřejmostí.

Sbalte si plafky, krémíček, rum nebo tequilu a plafte za náma, letos bude na co koukat.... :o)

Line-UP:
Diego´s Umbrella ( California ), Kontrafakt, Orion, United Flavour, Apple Juice , A Bude Hůř, Tam Tam Batucada, Mike Traffik, Fast Food Orchestra, Discoballs, Robot, Lucas Hulan, Forward March Sound System
Naks, Braun, Peacemaker a další.

Více informací naleznete na www.highjump.cz

Vstup:
Pátek 300,-
Sobota 300,-
Oba dny 300,-
Děti do 15ti let vstup zdarma!, Parkovné a camping je za 100,- za auto a můžete očekávat malý dárek.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 69