Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Daily Mail

Nová Lara Croft. Tu musíte vidět!

Poslední reinkarnaci populární počítačové postavy Lary Croft ztvárnila přední britská gymnastka Alison Carrol.

Třiadvacetiletá Alison pokračuje ve stopách modelek, jako byla například Nell McAndrew. Stala se totiž předobrazem akční hrdinky z počítačové videoherní série, kterou posléze na plátně ztělesnila krásná Angelina Jolie - Lary Croft.

magazin.cz


Alison je přední reprezentantkou Velké Briánie, své gymnastické umění předváděla i pro Prince Charlese. V současné době se věnuje tréninku mladších gymnastek a je dokonce autorkou choreografie čísla, se kterým její tým zvítězil na Národních přeborech.

magazin.cz

Dvě Lary, která se vám víc líbí?

Cesta k postavě ztepilé historičky Lary nebyla vůbec jednoduchá. Nejdříve musela dokázat, že je lepší než stovky ostatních adeptek, které o čestné místo na slunci bojovaly s ní. Ale vítězstvím náročná cesta neskončila, naopak. Musí opustit všechny své aktivity a věnovat se neuvěřitelně tvrdému výcvikovému programu, aby dokázala dokonale a přesvědčivě vklouznout do role superženy.

magazin.cz

Kromě toho také pracuje na propagaci nové hry Tomb Rider s podtitulem Underworld, která má přijít na trh tento listopad. V internetovém chatu se svěřila: „Vždycky jsem toužila stát se akční hvězdou.“


magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 569