Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Nokia 5220 XpressMusic / foto: Nokia

Po uši v muzice! S Nokia 5220 XpressMusic

Hledáte telefon, který zvládne skoro všechno? Který vydrží přehrávat hudbu 24 hodin v kuse, naladíte si na něm jakékoliv FM rádio (navíc podporuje RDS pro názvy stanic) a jeho asymetrický tvar upoutá každé oko?

magazin.cz
Hudba, fotky i internet
Nokia 5220 XpressMusic kromě výše zmíněných výhod nabízí i přehrávač videa včetně podpory pro YouTube a 2 Mpx digitální fotoaparát, takže ji oceníte například na dovolené nebo během luxusní pařby, kde díky šikovnému přístroji kvalitně zachytíte opilé spolubydlící nebo kamarádčin tanec na stole.

A to není všechno. Dojem na vás udělá i špičkový 2“ displej s rozlišením 320 x 240 bodů, vysokorychlostní mobilní přístup k internetu pomocí EDGE, e-mailový klient, 3,5 mm audio jack nebo internetový prohlížeč. A pokud vaše hlava ráda zapomíná, bude se vám hodit i pokročilý kalendář a adresář.

magazin.cz

Na vzhledu záleží
Zajásáte také v případě, že dáváte přednost originálnímu a neotřelému designu. Jestli vás už k smrti nudí symetrické přístroje bez špetky fantazie a hravosti, Nokia 5220 XpressMusic vás dostane svou asymetrií. Ať už vám její tvar bude připomínat pouzdro na stylové sluneční brýle nebo zpětné zrcátko u auta, nikdy vás neomrzí se na ni dívat.

A protože její designéři dobře věděli, že i na barvě záleží, vystřihli ji hned ve třech barevných provedeních. Takže dáte přednost sexy červené, uklidňující zelené nebo elegantní modré?

magazin.cz

Tenhle sexy model vám také nabídne šňůru na zavěšení, takže ho můžete nosit na krku, kolem zápěstí nebo ho třeba zaháknout za pásek. A nejlepší zpráva na konec: neodolatelná Nokia 5220 XpressMusic vás vyjde přibližně jen na 6 000 Kč! Více informací na www.nokia.cz/muzika.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 333