Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Megan Fox oslnila / foto: Reuters

Sexy Megan Fox. Spadne vám čelist

Asi nejžhavější hollywoodská kráska současnosti Megan Fox pěkně rozpálila červený koberec při premiéře svého nejnovějšího snímku Eagle Eye. Čelisti padaly nejen přihlížejícím mužům, ale i ženám.

Těžko říci, zda se v tak těsných černých šatičkách, jaké pro premiéru filmu zvolila, dalo vůbec sedět, ale pohled na ni byl úchvatný. Zcela tak zastínila své kolegyně, mezi nimiž nechyběla ani pohledná Rosario Dawson. Vedle Megan neměly šanci.

magazin.cz

magazin.cz

magazin.cz

 

Zničila by mimozemšťany

„Je úžasná. Pokud by nás napadli mimozemšťané, měli bychom jim v ústrety poslat Megan. Jakmile by tuhle krásku viděli v přední linii jako vyslankyni lidské rasy, museli by ti hnusní zelení mužíčkové okamžitě žárlivě vysmahnout na jinou planetu,“ napsal bulvární The Sun.

 

Deník měl pravdu, pokud je tedy Megan stále ještě pozemšťanka. Na její kráse zhola nic nemění zlí jazykové, kteří se opírají do jejích četných tetování. Prý ji hyzdí, tvrdí. My jsme si na fotkách ničeho takového nevšimli. A nejspíš žádní muži na planetě, Megan totiž drtivě vítězí ve všech anketách pánských magazínů o nejvíce sexy ženu na světě.

magazin.cz

magazin.cz

 

Megan s tetováními nehodlá přestat. Nyní jich má devět, chce jich více. „Kdo je nesnáší, ten se neumí uvolnit. Už nežijeme v minulém století, tetování se už netýká jen námořníků. Myslím, že jsou krásná, proto si jich hodlám pořídit více,“ řekla nedávno herečka, již proslavil především filmový hit Transformers.

 
Je stále volná?

Tetování sem, tetování tam, ale je Megan Fox po rozchodu s Brianem Austinem Greenem stále ještě volná? Povídá se, že nikoliv, že její srdce nyní patří kolegovi z Transformers i Eagle Eye Shia LeBeoufovi. Což o to, páru to na premiéře hodně slušelo.

magazin.cz

 

Megan to zatím popírá. Tvrdí, že jsou pouze dobří přátelé. „Víte, já nemám mezi herečkami moc kamarádek. Mám přátele hlavně mezi muži,“ řekla před časem magazínu Bang. Vzhledem k její vizáži to ani moc nepřekvapuje…

magazin.cz

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 812