Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Relax / foto: shutterstock

Osm tipů jak dostat každou

Od mužů se žádá, aby byli lovci, aby to byli oni, kdo v navazování kontaktu převezme iniciativu. Když to trochu přeženeme, tak dívce stačí sedět a hezky se usmívat. Chlap se musí snažit.

Jenže právě v onom snažení bývá často problém. Ne každý je obdařen schopností improvizovat za všech okolností a ne každý si umí delší dobu udržet šarm a vtip. Občas tak navazování kontaktu drhne a dostává se do křečovitosti.

Přitom není proč se zbytečně nervovat a potit. Ženy bývají mnohem příjemnější, než se na první pohled může zdát, a rozhodně to není tak, že když za některou přijdete, musíte zdolávat nedobytné hradby. Jsou to samičky a chtějí být loveny.

Buďte originální
Neznám dívku či ženu, která by nebyla aspoň desetkrát pozvána na večeři. Nuda! Když jste s ní, vezměte ji někam, kde ještě nebyla. Dělejte s ní něco, co ještě nedělala. Buďte originální. Co takhle ji vytáhnout na kolo? Nebo jít do parku a zahrát si frisbee. Zaručeně se zasmějete.

A co takhle útulná italská kavárnička, kde jí můžete vyprávět fascinující historii toho místa? Nebo ji vytáhněte na nejvyšší místo ve městě a kochejte se výhledem. Variantou je také dětské hřiště, kde na houpačce zavzpomínáte na dětství.

Důležité je, aby získala dojem, že s vámi je zábava, že nebudete sedět doma u televize. Ženy se na takovém typu chování stanou rychle závislé!

Převezměte iniciativu
Ženy milují muže, kteří mají plán. Nic proti jejich intelektu a fantazii, ale zkuste nechat jejich mozkovnu odpočívat tím, že za ně uděláte veškerá rozhodnutí. Řekněte jí přesně, kdy ji vyzvednete, kam půjdete i to, co si má vzít na sebe.

Jakmile někam přijedete, ať už je to kdekoliv, oznamte jí, co tu budete dělat. Prozraďte jí, kde a jak to budete dělat. Nechte ji tak trochu v pozadí a ukažte jí, že jste rozhodný muž. A nezapomeňte jí ukázat, kde je vaše ložnice. Rozhodně ji nenechte svlékat se samotnou. Jste přece gentleman!

Staňte se kavalírem
Možná je to trochu staromódní, ale co naděláte. Ať už se žena tváří jakkoliv drsně, projevy kavalírství někde v hloubi duše zbožňuje. Určitě jimi nic nezkazíte. Ukažte, že jste muž a ona je v dobrých rukou.

Otevřené dveře a pomoc při usedání jsou základem. Když jdete po chodníku, jděte vždy podél obrubníku u silnice. Klidně jí i nenápadně řekněte, proč to děláte. Určitě se vyplatí ji držet kolem pasu, cítí se pak bezpečněji.

Zůstaňte cool
Jistě, tohle slovo se dnes zneužívá v jakémkoliv kontextu. Při navazování vztahu je ale hodně důležité. Buďte prostě v pohodě a nenechte se hned tak něčím vyvést z míry. Zapomněla vám zavolat? No a co – ani se o tom nezmiňujte a dělejte, jako že jste měli příliš práce, abyste to vůbec zaregistrovali. Ona si z toho pravděpodobně vydedukuje, že jste měli příliš práce s jinou ženou, a to je vždycky dobře!

Buďte záhadní
Spousta mužů dělá jednu velkou chybu. Hned při prvním setkání hodí do placu celý svůj život. Buďte jiní a zachovejte si určitou záhadnost. Neříkejte všechno, můžete mluvit jen v narážkách, pokud to umíte ukočírovat. Nejlepší je chovat v tajnosti záležitosti, které ostatní lidé považují za zajímavé.

Nemusíte se bát, že by se nebylo o čem bavit. Narážky a lehký flirt je při prvních setkáních mnohem trefnější než životní zpovědi. A když, tak nechte povídat ji, uvidíte, jak jí to půjde. Když se vás třeba zeptá, čím jezdíte a vy vlastníte pěkné auto, odpovězte, že máte skútr. Když zjistí pravdu, bude potěšená vaším smyslem pro humor i skromností.

Mějte vlastní život

Chcete-li být úspěšným v lovení žen, naprosto zásadní vlastností je budit dojem, že máte vlastní, svébytný a velice úspěšný život, ve kterém ženu vlastně ani nepotřebujete. Pro dívku je jednoduché získat někoho, kdo ji potřebuje, ale pokud získá dojem lehké lhostejnosti, udělá všechno, aby byla součástí vašeho života.

Takže si najděte pár věcí, které máte rádi a jež vám pomohou stvořit vaši pevnou identitu. Mohou to být například sporty či obchodní záležitosti. Udělejte z nich jakoby priority, s nimiž bude dotyčná soupeřit.

Buďte nenucení
To poslední, co od vás dívka při navazování kontaktu či v počátcích vztahu čeká, je to, že ji budete denně desetkrát volat, a když to nebude brát, tak psát smsky typu: „Proč mi nebereš telefon?“.

Jistě, minulou noc jste mohli prožít super chvíle, dala vám na sebe číslo, ale to vás ještě neopravňuje k tomu, abyste se k ní chovali jako snoubenci. Když to totiž uděláte, bude to, jako byste měli na čele vytetováno: „jsem zoufalec“.

Hlavně se nikam netlačte, a když, tak jen trochu, aby to nepostřehla. Spíše nechte ji, aby převzala iniciativu a přešla na další úroveň. Vy jste ji sbalili, teď je řada na ní. Možná nebude chtít. Ale to je život. Každopádně si vás bude více vážit, když na ni nebudete tlačit.

Chytněte se příležitosti
Jste přeci pořádní chlapi a máte své potřeby. Takže nebuďte příliš ostýchaví, a když nadejde vhodný okamžik, chopte se ho a třeba ji poprvé polibte. Rozhodně nenechte takové okamžiky uniknout. Žena pak nabude dojmu, že je vám lhostejná, případně si vás přestane vážit, protože vidí, že máte strach.

Ale když uděláte první pohyb, bude si připadat sexy a atraktivní. Může se třeba lehce bránit, ale to je jen kolorit – chce to udělat zajímavější. Takový krok jí o vás řekne strašně moc. Pokud to vyjde, bude vás mít za silného a sebevědomého muže. A přesně takového hledá.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 667