Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Lingeriebowl / foto: lingeriebowl.com

Fotbal v podprsenkách. Konečně zábava!

Americký fotbal je pro oči evropského diváka jen nezáživnou nudou. Dvě vteřiny akce, pak dlouhé minuty čekání. A tak dokola. Ale teď přišli v zámoří s něčím, co by mohlo zaujmout i Evropany…

Vzniká tam totiž tzv. Lingerie League, která ukáže americký fotbal v podání obnažených dívek, které na trávník vyběhnou pouze ve spodním prádle. Nová soutěž je odvozena od každoročního Lingerie Bowlu. Ten odstartoval před pěti lety jako šťavnatější alternativa k oficiálnímu poločasovému programu Super Bowlu.

 

magazin.cz

 
Spoďárový pohár

Tahle pětatřicetiminutová srandička – Lingerie Bowl – vznikla jako odpověď na neslavně proslulou oficiální show s odhaleným ňadrem Janet Jackson.

 

Organizátoři „spoďárového poháru“ se navíc tehdy ostře pustili i do hvězd poločasového programu. Rockové vykopávky jako Tom Petty, Paul McCartney či Rolling Stones prý už nemohou nikoho zaujmout.

 

Lingerie Bowl proto vsadil na modelky a celebrity ve spodním prádle, které na placeném kanálu předváděly svá fotbalová „kouzla“. A s tímto jednoduchým námětem uspěl. Proto nyní vzniká celá nová liga polonahých hráček.

 

magazin.cz

 
Jako deodoranty

Lingerie League bude mít deset týmů, jejichž názvy spíše než tradiční pojmenování připomínají jména deodorantů. Tak třeba New England Euphoria, Dallas Desire, Tampa Breeze apod.

 

Soutěž bude rozdělena na východní a západní konferenci, celou ligu pak uzavře nyní již tradiční Lingerie Bowl. Program ligy bude oznámen až na jaře, první zápas se uskuteční za rok v září. Do té doby se účastnice budou americký fotbal učit hrát. Jejich zápasy pak poběží na kabelové televizi.

 

magazin.cz

 

Chcete-li hrát, musíte být nejen krásné, ale také sportovně zaměřené. „Nestačí být jen sexy, pouze modelka neuspěje. Je to o trochu specifičtější. Nesmí jít o žádné fifleny, které třeba budou neustále oplakávat zlomený nehet,“ uvedl mluvčí soutěže pro floridský list St Petersburg Times.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 446