Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: shutterstock

Oficiální stránka dává tipy prostitutkám

Vládní webová stránka v Brazílii dává trefné tipy prostitutkám. Mají plnit fantazie svých zákazníků a nabízet jim nejrůznější specialitky.

Legální prostituce
Prostituce je v Brazílii, na rozdíl od většiny evropských zemí, legální a prostitutky tu mají vlastní orgány, dalo by se říct odbory, hájící jejich práva. Takový web by proto nemusel být tak výjimečný, ovšem i Brazilci tvrdí, že ve svém obsahu jde až příliš daleko. Nyní plní stránky novin.

Vedle obligátních rad, že prostitutky mají projevit schopnost dorozumívat se v cizích jazycích, tu najdete například tipy na „sexy oslovování pomocí přezdívek“ či „proměnění nejnáruživějších fantazií v praxi“. V Brazílii totiž služeb prostitutek hojně využívají zejména cizinci, kteří sem ostatně i za tímto účelem jezdí z celého světa.

Informace na webu byly konzultovány s odborníky a také s veřejně aktivními prostitutkami, které mají v řemesle už nějakou tu zkušenost. Proto jsou pro lehké dívky zřejmě opravdu atraktivní.

Kritika odvážnosti
Mluvčí ministerstva práce skutečně přiznala, že jsou některé tipy přece jen trochu tvrdšího kalibru a ještě do konce roku by měly být upraveny a jaksi zmírněny.

Web byl založen už v roce 2002 a od té doby si získal obrovskou popularitu, pochopitelně nejen mezi „ženami lásky“. Je tu například přesně popsané vyjednávání se zákazníkem o nasazení kondomu. Nesmí chybět ani další rady týkající se dobrého zdravotního stavu a jeho uchování.

Kritici stránky tvrdí, že by měla být radikálně překopána nebo dokonce zlikvidována, jelikož obhajuje a propaguje prostituci.

Na druhou stranu, těžko hledat opodstatnění této kritiky, když je prostituce v Brazílii legální. A o legálních věcech je normální v plné šíři informovat.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 133