Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Devadesátkou narazil do zdi. Schválně!

Jeremy Clarkson je na západ od našich hranic znám jako takový šílenec, který zkouší, co všechno vydrží. Tentokrát si vzal ale pořádné sousto.

Pořádná rána
Rozhodl se usednout za volant kamionu, rozjet se proti cihlové zdi, nezastavit a v devadesátikilometrové rychlosti jí projet. Jak řekl, tak učinil a výsledkem pro něj byl pořádný šok. Kdo ví, jestli se k podobným kouskům ještě vrátí.

magazin.cz

Možná to nakonec nepůsobí nijak spektakulárně. Vždyť v hollywoodských filmech jsou na denním pořádku mnohem odvážnější věci. Ale tohle skutečně není žádný trik, a tak je třeba to brát.

Bruce Willis dělá blbosti
Sám Clarkson říká: „Když lidé vidí, jak Bruce Willis vezme kamion a narazí s ním do helikoptéry, pak vyleze, prohodí drsnou hlášku a jde si to rozdat s padouchem, tak to prostě není akurátní. Já se pořádně praštil do hlavy a dostal jsem se do stavu, který by se dal popsat jen jako „křičící agonie“.

magazin.cz

Následně dodává, že po nárazu byl kompletně v šoku. Nemohl chodit, nemohl mluvit a nemohl ani myslet. Podle něj by si takový náraz měl prožít každý, ještě předtím než dostane řidičské oprávnění.

„Naučilo by je to, že srážky opravdu, ale opravdu hodně bolí a že není dobrý nápad se nějaké zúčastnit,“ říká Clarkson.

Žít jako kaskadér
Jeremy Clarkson je podobnými kousky známý. V posledním díle svého pořadu měl spolu s parťáky dokázat, jak těžký je život řidiče kamionů. Pro názornou ukázku došlo k plnění několika úkolů a projížďka skrz zeď byla jedním z nich.

Zranění, která Clarkson utrpěl, šla sice nad rámec pouhých škrábanců, ale zase tak vážná nejsou a moderátor se z nich bez problémů léčí.

magazin.cz

Sice se vyléčil, ovšem televizní stanice BBC, která pořad Top Gear vysílá, čelila řadě nařčení z nedodržení bezpečnostních standardů.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 172