Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Chevrolet Corvette ZR1 / foto: Shutterstock

Dárky pro šílence do aut

Snad v každé rodině někdo takový je, někdo, kdo zbožňuje všechno na čtyřech kolech, někdo, kdo je nesvůj, když v ruce nedrží šaltpáku, někdo, pro koho je zvuk motoru víc vzrušující než jakýkoli jiný zvuk na světě.

Naše kolekce šíleností pro milovníky aut pro vás může být inspiraci před nadcházejícími vánočními svátky.

Dá se koupit cokoli od šílených obřích cestovních grilů, které si přiděláte na kouli, přes svítící kola, presovače kávy ve speciální úpravě ala Lamborghini a pro něžné pohlaví jsou tu kabelky vyrobené z materiálů kompletně recyklovaných ze šešrotovaných aut.

Udělejte si barbecue ve výfuku

magazin.cz
Tým íránských designerů přišel se skvělým nápadem, jak si na cestách udělat barbecue. Je to vážně mnohem lepší nápad, než by se na první pohled mohlo zdát. Váš výfuk se prostě použije jako ohřívač jídla.

Zní to strašně, ale vězte, že výfukové zplodiny se k vašim hamburgerům nedostanou, tohle udělátko si z výfuku vezme jen teplo a energii. Ještě stále vás to nepřesvědčilo a připadá vám to až neestetické, kdybyste si měli ve výfuku připravovat večeři? Tak si to jen představte, když na cestách dostanete hlad, zastavíte, přiděláte výfuk-grill naplněný masem a jedete dál. Když zastavíte podruhé, můžete rovnou podávat na stůl. Ušetříte tak peníze za dřevěné uhlí.

Lamborghini Coffeemaker

magazin.cz
Milujeme své kávovary, pomáhají nám ráno vstávat, udrží nás večer ve střehu, ale i když nám možná sloužily mnoho let a to bez závad, přišel čas je nahradit. Škoda peněz? Nikoli. Tohle prostě musíme mít.

Tedy alespoň my, kteří máme rádi auta a zvlášť značku Lamborghini. Tonino Lamborghini Coffee Machine je prostě nádherná. Kávu presujete lambošaltpákou, to si pak člověk připadá, že by mohl už už vyrazit na silnici a zahřát kola. Presovač ale není jediný možný dárek pro lambofanoušky, stejná firma vyrábí celou řadu stylových a trendy produktů.

Od každého existuje jen limitovaná série, třeba lambopresovačů je jen tisíc v celém světě a víc už jich nebude. Je to symfonie pro lambokofeinové maniaky, celá mašinka vypadá jako by to byla součást auta a přední deska je samozřejmě ozdobena typickým logem Lamborghini. Odradit by mohla jen cena, lambokávovar stojí v přepočtu skoro 30 000 korun.

Svítící disky

magazin.cz
Unikátní svítící systém pro vaše kola se jmenuje GloRyders. Tato kola jsou vyrobena z chromu a hliníku. Zapnou se ve chvíli, když jedete a venku je tma. Zdrojem energie je speciální baterie. GloRyders se vyrábí ve žluté, oranžové, zelené, bílé, fialové, růžové, červené, modré a tyrkysové barvě. Celý set vás v přepočtu vyjde zhruba na 6 000 korun.

Cestovní grilly
Víte, co je velkým americkým sportem a podle čeho se pozná pravý muž? Ne, americký fotbal to není, ani box nebo golf. Je to grilování. V létě frčí všude a chlapi se mezi sebou nepoměřují polonazí před zrcadlem, když napínají bicepsy, ale ukáží si své grily a ten, kdo ho má větší a výkonnější, vyhrává.

Takže třeba pořídit si v USA obří cestovní gril fungující jako přívěsný vozík, to znamená, že ho nikdo nebude mít větší než vy. Budete- li mít na cestách dvě auta a obě s koulemi, můžete si na jednom autě grilovat a na druhé přidělat pohodlná závěsná sedátka.

magazin.cz
magazin.cz
magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 151