Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Stařík na soutěži (číslo 41) / foto: Shutterstock

Tak vypadá 80letý kulturista

Fitness soutěže existují i pro seniory. Září v nich hlavně bodybuilder Ray Moon, kterému je skoro osmdesát. No, září… Pro mladší generace divný pohled, ale každému, kdo má více křížků, tenhle děda připadá úžasný.

Na svoje léta určitě obdiv zaslouží. Na bříšku bychom sice pověstné buchtičky asi těžko hledali, protože je tam místo nich jen povadlá kůže s mnoha přehyby, ale stejně má děda celkem slušně vypracované tělo na to, kolik let už je v důchodu. Místo sezení v parku a házení drobečků ptákům určitě spíš navštěvuje posilovnu.

magazin.cz

magazin.cz

 

Určitě se nestává moc často, že byste potkali tak vysportovaného seniora. Možná jste ještě něco podobného neviděli. Kdo zná Raye Moona, už se ničemu nediví.

magazin.cz

 

Letos v létě se stal amatérským šampiónem na Victorian Bodybuilding Championships v australském Melbourne. Tím všem dokázal, že ukazovat bicepsy a pěstovat si svoje tělo se dá vážně v každém věku.


magazin.cz
 

Není to dobré jen pro lovení postarších dam, je to skvělé i pro vaše zdraví. Ray cvičením bojoval proti mnoha chorobám. Přepral obrnu, operaci srdce a únavový syndrom. Pomohl tomu nejen cvičením od pondělí do pátku, ale i speciální proteinovou dietou.

 
 

Je na tom fyzicky líp než většina mužů jeho věku. Předčí dokonce i o 40 let mladší pány. K tomu mu určitě přispívá i fakt, že má ohromný smysl pro humor. To dokazují i plavečky, které má na sobě, když se mu pořádně podíváte na zadek, uvidíte tam malé srdíčko. Že je to ale vypracovaný romantik…

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 1 070