Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Co by chlap neměl dělat na veřejnosti

Dělat některé věci na veřejnosti může být vzrušující. Třeba sex někde, kde vás kdykoliv může kdokoliv načapat. Nebo žádost o ruku v přeplněném metru. Klobouk dolů, pokud jste si to lajsli.

Existují ale záležitosti, které by správný muž, jenž si chce udržet důstojnost, neměl vyvádět mezi lidmi. Podívejme se na ně blíže.

Obdivovat se v zrcadle
Hodinové koketování se zrcadlem je obvykle přisuzováno ženám, u kterých se tak nějak toleruje. Ale když se před zrcadlo postaví muž a začne obdivovat své vypracované bicepsy, případně si zkouší pózy Jamese Bonda před a po úspěšném balícím procesu, vypadá to znepokojivě a zároveň směšně. Samozřejmě, nemusíte se zrcadlu vyhýbat jako čert kříži a klidně se můžete podívat, zda vám neuvízla brokolice mezi zuby.

Drbat se
Každého občas něco zasvědí, ale než se začnete drbat, ujistěte se, že jste na bezpečném místě, kde vás nikdo nevidí ani neuvidí. Jistě totiž sami dobře znáte nepříjemné pocity při pohledu na prodavače drbajícího se v rozkroku, slušně oblečeného chlápka, jenž loví cosi v nose nebo někoho, kdo si snaží změřit teplotu v zadnici prstem.

Močit na veřejnosti

Muži mají jednu velkou výhodu: mohou se vymočit prakticky kdekoliv. Mnozí toho ale bohužel zneužívají. Nic proti tomu, když zalezou do nějakého postranního koutu a tam svou naléhavou potřebu vykonají, ovšem „schovávat“ se třeba mezi auta není zrovna ideální. Každý totiž vidí, co tam provádíte a vězte, že nikdo nechce překračovat potůčky ve snaze dostat se svého vozu.

Hádat se s přítelkyní

Můžete mít klidně pádný důvod, proč přítelkyni vyčinit. Uvědomte si však, že všichni kolem vás budou chápat jako agresora a horkou hlavu. V případě, že jste na párty s dalšími páry, budete to právě vy, kdo zhustí atmosféru a zkazí večer. Do řešení vašich intimních problémů zkrátka není nutné ani příhodné vtahovat veřejnost. Už jen proto, že ta obvykle ráda poslouchá, ač jí do toho nic není.

Brečet
Jistě, na pohřbu se i od jinak železného muže očekává přinejmenším pohnutý pohled či nějaká ta slza. Ale je opravdu nutné, abyste se rozfňukali v kině u romantického filmu, na který vás dotáhla přítelkyně? I muži mají své city a zažívají emoční vrcholy i pády, ale je opravdu nutné, abyste je proměnili ve vodopád? Když se rozbrečí dívka, je úlohou muže, aby ji uklidnil a utěšil. Pokud ale brečí i on, je to o poznání těžší úkol.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 595