Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Která z nich je více sexy?

Pokud byste vedle sebe postavili dívky ve spodním prádle a fotbalovém dresu, která z nich by více upoutala pozornost mužů? Nedávný průzkum mezi evropskými fotbalovými fanoušky měl překvapivý závěr.

Zvolili by totiž dívku v dresu. Právě takový outfit si představují jako nejrajcovnější pro večerní a noční hrátky v ložnici. Překvapivé? Možná. Ale co byste čekali od fotbalových fanoušků, že…?

 

Průzkum byl proveden mezi více než 1900 fanoušky, 34 procent z nich by radši vidělo krásné ženy v dresu či barvách svého oblíbeného celku, zatímco pouze 23 procent by dívky obléklo do sexy spodního prádla.

magazin.cz

 

Špatná zpráva pro ženy?

Z průzkumu, který provedl server MyCelebrityFashion.co.uk, dále vyplynulo, že 21 procent by nejraději, kdyby ženy byly nahé, 16 procent fanoušků si představovalo ženu v nějakém oblečku ze svých fantazií a 6 procentům stačí ke vzrušení, aby si oblékla klasické pyžamo.

 

Pro ženy je to každopádně špatná zpráva, alespoň pro ty, které příliš neholdují sportu. Zas a znovu se prokázalo, čemu muži (v tomto případě rozuměj Evropané) dávají největší přednost. Je to prostě trávník, kulatý míč a jedenáct borců na každé straně. A fotbal u nich vítězí i nad ženami. Jaký protitah vymyslí u Victoria´s Secret…?

 

„Je to tak, potvrzuje se podezření žen kdekoliv na světě, že jejich partnery zajímá fotbal víc než ony samy. Zjištění, že žena v dresu je pro ně v posteli více atraktivnější, je možná už trochu příliš,“ kroutila hlavou nad výsledky průzkumu šéfka serveru Jilly Tovey.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 792