Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: www.skinbook.cz

Skinbook - nová kůže pro váš notebook

Viděli jste v zahraničí krásně barevné notebooky a mysleli jste, že u nás nic podobného není? Chyba lávky!

Již dva roky samolepky na notebooky vyrábí a prodává Skinbook.cz. V internetovém obchodu najdete stovky různorodých a barevných vzorů, které po vytištění a expresního dodání do pěti pracovních dnů překryjí celé horní víko vašeho přenosného mazla.

Díky rozsáhlé databázi nemusíte své víko měřit, jen jednoduše vyberete svoji značku a model laptopu z připravené nabídky.

magazin.cz

Na samolepku si můžete nechat vytisknout také libovolný obrázek nebo fotografii. Můžete tak mít na víku cokoliv a to bez příplatku. Váš laptop se tím odliší z hromady nudných a šedých notebooků a vtisknete mu „svoji tvář“.

Polep kromě toho díky speciálním materiálům chrání počítač před škrábanci, běžným opotřebením, ale také před nepěknými otisky prstů. Není však natolik silný, abyste měli problém s nalepením. Pokud vás přestane bavit, nebo budete chtít převléct třeba do letního outfitu, samolepku bez problémů sundáte a nalepíte novou.

magazin.cz

Že jsou skiny na notebook super věc už víte, ale kolik tahle paráda stojí? Nemusíte mít obavy, že vás nálepka zruinuje, ceny se pohybují kolem 298 korun, a to bez využití spousty slev a akcí především pro mladé lidi. Tak už se za svůj notebook nestyďte a dejte mu styl!

Jen samolepkami to u Skinbooku nekončí, v nabídce najdete také mnoho neokoukaných pouzder, brašen a batohů. Vždy v exkluzivním designu, z perfektních, odolných materiálů a většinou v nabídce i v kolekci se samolepkou. Navíc jako první na trhu nabízejí pouzdra a brašny pro netbooky a mini notebooky ve velikostech 7“ až 10“.

magazin.cz

Aby byla proměna notebooku dokonalá, je pro hračičky připravena široká nabídka USB příslušenství. Můžete si vybrat mezi praktickými předměty, jako jsou USB vysavač, teploměr, krokoměr či na léto velmi praktická USB lednička, ale i mezi hračkami čistě pro zábavu.

Vystřelte na svého kolegu z raketové základny, mějte i v práci přítulnou mňoukající kočku nebo nechte na svém stole rozpohybovat robota vždy, když pustíte hudbu.

magazin.cz

Skinbook.cz přesvědčil, že notebook nemusí být jen šedivý a nudný, ale dá se mu vdechnout život a osobitost. Takže pokud chcete sobě a svému laptopu udělat radost, neváhejte!

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 98