Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Vyzkoušejte si život nanečisto!

Nebaví vás práce nebo současný partner? O něčem jste v životě snili, ale nakonec jste se vydali úplně jinou cestou? Proč si nezkusit, jaké by to bylo, kdybyste své sny následovali..

Jestli vás tato představa láká, určitě si zkuste zahrát nový, již třetí díl, jedné z nejúspěšnějších počítačových her - The Sims. V této hře si totiž můžete vyzkoušet jiný život, než ten, který právě v reálu prožíváte. Stanete se stvořiteli postav, jejichž vzhled, charakter a osudy sami řídíte. Život svých postav, neboli simíků, máte zcela ve svých rukou: budujete a zařizujte jejich domovy, oživujte jejich příběhy. Vy rozhodnete, zda vaši simíci povedou spokojený a šťastný život až do konce svých dní, nebo zakusí nejrůznější těžkosti a šokující zvraty. Je to jen na vás!

magazin.cz

Vytvořte si takového simíka, jaký by se vám líbil. Může to být vaše naprostá kopie – může dokonce i vypadat jako vy nebo být vaším vysněným ideálem. Nová hra nabízí nepřeberné množství charakterů a možností jak vytvořit vámi požadovaný fyzický vzhled postavy.

Chcete oživit idealistického a kreativního snílka, který čas od času v záchvatu bezhlavé odvahy rád zariskuje? Nebo snad povýšenou, chladnou ale zároveň krásnou slečnu z vyšších vrstev, jejímž nejniternějším tajemstvím je skrytá genialita a která využívá muže pouze ve svůj prospěch? Je to jen na vás. Ve vašich představách a nápadech se meze nekladou. Ve hře The Sims 3 lze téměř úplně vše.

magazin.cz

Můžete si vyzkoušet, jaké to je být například kleptomankou. Víte, jaké to je mít neutuchající touhu něco vzít? Zkuste si to a uvidíte, jaké nástrahy a rizika vás čekají a kam až se může příběh dané postavy vyvinout. Pozor! Ne vždy vás čekají pouze bezstarostné situace – přesně tak, jako v opravdovém životě. I zde musíte být obezřetní!

Novinkou The Sims 3 je, že život simíků probíhá v otevřeném prostředí plném života, které začíná hned za prahem jejich dveří. Svoboda pohybu a činností ve hře vám přinese nekonečné množství zážitků a možností a nepřestane překvapovat nečekanými momenty příjemných i nemilých překvapení.

magazin.cz

Vyveďte simíky z domu a navštivte s nimi nová místa, tělocvičnu, bistro, hřbitov nebo pláž. Každý simík, včetně vašich sousedů, kolegů v práci a přátel má jedinečnou povahu. Vaše postavy mohou potkat nového známého při ranním joggingu, navštívit kamarádovu párty, zajít s rodinou do prosluněného parku nebo si dát rande se svou láskou při romantickém pikniku na pláži. Pěstujte dlouholetá přátelství a bojujte s rivaly. Kdo ví, co všechno se vám může při výpravách do okolí přihodit!

Nyní si tak můžete užít spoustu zábavy, obrážet jednu party za druhou a při tom například flirtovat s dalšími simíky… Jak asi tohle dopadne?

magazin.cz

A co kariéra, která vás vždy lákala? Chtěla jste se stát malířkou a být uznávaná nejen mezi přáteli? Můžete si takovouto prací vydělat slušné peníze? Zkuste si to a uvidíte, jestli je to to, co by vás nakonec opravdu bavilo. Čekají vás zajímavé situace. Baví vás design a máte kolem sebe rády pěkné módní věci? Svým postavám můžete vytvořit úžasný domov se vším všudy – doladit i ty nejposlednější tóny a detaily.

Nová hra nabízí oproti starší verzi daleko více možností, je jednodušší na ovládání – stačí, když pouze následujete svou intuici.

Uvidíte, že vás hra pohltí. Proč si ji nevyzkoušet?!

Více informací o hře The Sims 3 na https://cz.thesims3.com

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 186