Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Videohry, které bude vaše přítelkyně nenávidět

Je třeba tomu čelit zpříma. Muži (ne)dělají věci, které ženám rozhodně nejsou po chuti.

Například nevolají, když mají, nestříhají si nehty dostatečně často, neuklízejí po sobě, pijí moc piv, dívají se na prsaté krasavice příliš dlouho. A hrají hry.

Je to tak. I když hry hrají také ženy, většinou této zábavě, zejména pak večer v obýváku či u počítače, holdují právě chlapi. A jsou hry, které ženám skutečně nic neříkají a nemohou pochopit, jak je jejich drahé polovičky vůbec mohou hrát.

World of Warcraft
Ne nadarmo se této hře říká zabiják vztahů. A to bez nadsázky! Kdo tomuto online perzistentnímu světu, jenž běží už od roku 2004, propadne, je ztracen takřka navždy, nebo aspoň na několik let, než konečně pochopí, že takhle se žít nedá. World of Warcraftu věnují lidé běžně mnoho hodin denně. Dá rozum, že je to na úkor přítelkyň či manželek. Ty tak mají důvod na hru žárlit více než na jakoukoliv živou sokyni.

magazin.cz

Grand Theft Auto
Velmi oblíbená hra, kterou hraje jen naprosté minimum žen. Je tak pochopitelné, že nemají rády, když je hrají jejich partneři. Důvod je jednoduchý: v této hře jsou samé přestřelky, gangsteři, potetovaní grázlové, prostitutky a jde tu v zásadě o páchání všech možných neřestí. A ženy samozřejmě nechtějí, abyste se podobně chovali i ve skutečnosti.

magazin.cz

Second Life
Zatímco World of Warcraft ničí vztahy jednostranně, zkrátka tím, že muž přestane být použitelný, Second Life coby další onlinovka je skutečně kontroverzní titul, do nějž ve velké míře vstupují i ženy a celé páry. Mnohokrát už se přitom stalo, že se muž se ženou z nějakého důvodu rozhádali ve hře a museli tak ukončit i svůj reálný vztah.

magazin.cz

FIFA
Ať už je to série FIFA nebo Pro Evolution Soccer, partnerka je zcela určitě neuvidí ráda. Nejenže se totiž muži na fotbal dívají v televizi, oni se pak nesmíří s výsledkem a jdou si spravit chuť hrou. Pak tráví další hodiny s gamepadem v ruce a úporným výrazem, z nějž přímo čiší snaha dát gól. V tomto stavu nejsou s to řešit cokoliv jiného, tedy ani problémy přítelkyně.

magazin.cz

Tomb Raider
Zatímco muži milují sérii Tomb Raider právě proto, že v hlavní roli vystupuje sličná hrdinka Lara Croft, ženy se dříve či později začnou ptát, proč u hry asi trávíte tolik času. Nepochopí, že je to zejména kvůli kvalitám samotné hry a že bez nich by nepomohla ani Lara. Začnou se domnívat, že jste se do virtuální sexbomby zamilovali a možná vám to budou i vyčítat!

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 262