Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Mercedes SLK 300. Sbalte si svou zlatokopku

Když jsem přebíral klíčky od tohohle rudého žihadla, honila se mi hlavou spousta věcí. Přemýšlel jsem o účtech zítřejší splatnosti, o pracovních problémech i o tom, kam letos na dovolenou.

Jakmile jsem ovšem usedl za volant a uslyšel řev motoru, všechno ostatní se rozplynulo a já si jen užíval dokonalou jízdu.

Nehodlám se zde rozepisovat o specifikacích auta ani zde nebudu pět ódy na skvělé jízdní vlastnosti. Místo toho vám povím, jak mi tenhle sporťák se sklápěcí střechou během jednoho dne přihrál dvě krásky.

magazin.cz

Krása člověka vychází z jeho nitra. Hmotné statky nejsou důležité. Na penězích nezáleží. Jistě jste se s těmito okřídlenými hesly již setkali. I já se s nimi v podstatě ztotožňuji, ale… začněme popořádku.

Už když jsem pomalu projížděl městem, střechu sklopenou a hudbu naplno, přitahovalo SLK 300 spoustu pozornosti. Ulpívaly na mně (něm) obdivné pohledy žen, které jinak s vysokou pravděpodobností samy sebe pasují na tzv. „vyšší ligu“ a normálně by se za mnou otočily jen stěží.

Jelikož však ve městě jen stěží ozkoušíte požitek z rychlé jízdy, rozhodl jsem se k projížďce do Brna. Po cestě jsem nabral stopařku – krásná vyvinutá blondýnka s kouzelným úsměvem.

Jet v něčem jiném, asi by to skončilo poděkováním a rozloučením. Takto jsem skončil v její posteli v prostorném bytě v centru Brna (zdravím Lucii), kam mě v podstatě zatáhla sama. Celou zpáteční cestu do Prahy mi vrtalo hlavou, jestli jsem Lucii zaujal já, nebo Mercedes. Vtom mi přišla SMS: „Kdy mě zase povozíš brouku? L.“ Bylo to jasné.

magazin.cz

Do Prahy jsem dorazil v podvečer a rozhodl jsem se pro další test sexappealu „svého“ auta. Se sklopenou střechou jsem to vzal okolo Žlutých lázní, kde bývá zvýšená koncentrace krásných žen.

Zrak mi ulpěl na vysoké brunetě, jejíž božské nohy jistě nedávají spát spoustě mužů. Zkusil jsem na ní zavolat – nejdřív nesměle, pak sebejistě. Přišla, slovo dalo slovo, ani nevím jak, a už seděla vedle mě. Vezl jsem jí městem a sledoval, jak si užívá obdivných pohledů okolí. Pozval jsem jí k sobě na drink, souhlasila…

Mercedes jsem měl půjčený ještě na pár dní, během nichž jsem dostal telefon na tři další dívky. Všechny očividně více unešené krásou jeho lesklé kapoty, než neotřelostí mého vtipu. Zkoušel jsem je totiž kontaktovat i poté, co jsem auto vrátil. Když zjistily, že nebylo moje a že jsem v podstatě normální chlap, přestaly se mnou komunikovat.

C´est la vie, řekl jsem si a šel jsem na pivo s Bárou z vedlejšího baráku….

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 169